„Jeigu mėgstate eksperimentuoti ir nebijote naujų, neįprastų skonių, savo pavasario valgiaraštį galite pabandyti paįvairinti gėlėmis ir laukinėmis žolėmis“, – sakė kretingiškė žolininkė Katerina Labanauskienė.
Garšvos lapai
4 straipsnių
Tuo metu, kai daugelis žmonių nežino, kaip kovoti su garšvomis, Kuršių nerijos nacionalinis parkas siūlo jas tiesiog valgyti ir tuo pačiu pateikia garšvų užtepėlės receptą.
Senovės romėnai tikėjo, kad mėtų aromatas skaidrina protą, todėl žymūs žmonės ant galvos nešiojo mėtų vainikus. O dabar, sako „Žolinčių akademijos“ prezidentė Danutė Kunčienė, mėtos yra ne tik puikus vaistas, bet ir pagardina įvairius patiekalus. „Mėtos pagerina desertų skonį, tinka su jogurtu, rūgp...