Nuo kariuomenės prie maisto, o nuo vieno šonkauliukais prekiavusio kioskelio ant ratų – iki dviejų smuklių pačioje Vilniaus širdyje ir visa tai vos per penkerius metus. Edvinas neslepia, jog pandemija jam, kaip ir didelei daliai maitinimo sektoriaus atstovų, buvo tikras išbandymas, tačiau šis laikas...
gastro kultūra
2 straipsnių
Restoranų šefai paskleidė liūdną žinią: skubėkite aplankyti pamėgtus restoranus, kol dar galite (85)
Paelija yra niekas be ryžių, mėsos kukuliai – be jautienos, žuvienė – be žuvies, Benedikto kiaušinis be kiaušinių, o mėsainis – be bandelės. Tai garsių Lietuvos šefų teiginiai iš vaizdo klipo, kurį Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LVVKA) kartu su rėmėja – prieskonių gamintoja „S...