grietinėlė

558 straipsnių

Grietinėlė – riebus pieno produktas. Gaunama separuojant pieną arba nugraiboma nuo nusistojusio pieno.

Kai atsiranda pirmosios voveraitės, vienas geidžiamiausių patiekalų – padažas su voveraitėmis. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi receptu, kaip pasigaminti neabejotinai vieną skaniausių vasaros patiekalų. Padažą su voveraitėmis valgykite, kol šiltas.

2024.07.10 06:42

Kartais tiek nedaug tereikia iki pilnatvės jausmo – tik burnoje tirpstančio spurgų ir kreminio sūrio deserto. Gaivios uogos, šilkinės tekstūros kremas ir gardžių spurgų su įdaru gabalėliai. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi fantastiško skonio spurgų ir kreminio sūrio desertu.

2024.05.22 00:00