grilius

35 straipsnių

Parengė Chef the Viking ir Jurga Vaičiūtė

Mėsos, grilio ekspertas, prekės ženklo „Chef the Viking“ įkūrėjas, knygos „Ant ugnies“ autorius ir netrukus pasirodysiančio kito kulinarinio leidinio bendraautorius, šaulys ir karys savanoris – tai tik dalis veiklų, kuriomis žongliruoja verslininkas Vylius Blauzdavičius. Socialiniuose tinkluose jis ...

Justina Maciūnaitė

Lauko kepsnių sezoną atidarėme jau prieš mėnesį ar daugiau, todėl tikrai turėjome spėti pamatyti savo senų kepsninių trūkumus. Tačiau prieš ruošiantis pirkti naują, reikia atlikti tam tikrus namų darbus, kad naujasis pirkinys pateisintų jūsų poreikius, lūkesčius ir, kad dėl jo naudojimo negautumėte ...

Antakalnio poliklinikos gydytoja dietologė Edita Saukaitytė

Atšilus orams parduotuvėse atsirado daugybė kepimui ant grotelių skirtų produktų, interneto portaluose ir kulinarinėse laidose dalinamasi marinavimo ir padažų, skirtų griliuje keptiems patiekalams, receptais. Kepimas griliuje daugeliui jau tapo neatsiejama vasaros vakarų dalis. Tačiau ar žinome, kai...

„Topo centras“

Su kiekviena diena oras už lango vis labiau vilioja ne tik išeiti į lauką, pasportuoti ar tiesiog atsidaryti langus, bet ir išnešti savo kepsninę į lauką ir vėl pradėti gaminti lauke. Visgi griliaus sezono atidarymas turėtų būti pažymimas ir su tam tikrais atsinaujinimais bei patobulinimais, todėl „...