Tęsiame knygos „Maistas: ką mes darome su juo, o jis su mumis“ publikavimą. Šįkart antrojo skyriaus devintoji tema - „Kainos ir kiti palyginimai“. Knyga publikuojama nuo pradžių. Iki šiol publikuotas knygos dalis galite rasti čia.
Guoda Azgiridienė
4 straipsnių
Tęsiame knygos „Maistas: ką mes darome su juo, o jis su mumis“ publikavimą. Šįkart antrojo skyriaus septintoji tema - „Alternatyvos. Sveiko maisto samprata“. Knyga publikuojama nuo pradžių. Iki šiol publikuotas knygos dalis galite rasti čia.
Tęsiame knygos „Maistas: ką mes darome su juo, o jis su mumis“ publikavimą. Knyga publikuojama nuo pradžių. Iki šiol publikuotas knygos dalis galite rasti čia.
Nors tiek Lietuvos, tiek Europos Sąjungos mastu daryti rinkos tyrimai rodo, kad aplinkosauginis gaminių sertifikavimas tiesioginio pardavimų augimo nelemia, norinčių teisiškai įtvirtinti savo maisto produktų ekologiškumą atsiranda ne tik smulkiųjų ūkininkų, bet ir stambiųjų maisto pramonininkų greto...