gvakamolė

16 straipsnių

Jurgita Vaskel

Takai – traškus, skanus ir smagus patiekalas. Daug mėsos, daug daržovių, gardus padažas. Juos paprasta gaminti ir įdaryti tinka tikriausiai viskuo, ką turite po ranka. Tai vienas patiekalų, kuriuos ruošiant improvizacijos itin sveikintinos ir aklai sekti receptu neprivaloma. Bene greičiausi takai ga...

Pastaruosius kelerius metus avokadas yra tapęs tikru mados klyksmu, kurio neišvengsite išsiruošę į vėlyvus pusryčius mieste. Vis dėlto sveikatos specialistai įspėja, kad vartojant šio produkto per daug galima sulaukti ne itin malonių rezultatų.

www.5braskes.lt

Sakoma, kad tai vienas naudingiausių augalinių maisto produktų, ir tiesiog būtina juo kasdien mėgautis. Nors gana kaloringas, tačiau turi labai daug mūsų organizmui reikalingų riebalų. Šį vaisių net medikai rekomenduoja įtraukti į savo mitybą. Tad skanaujam, ragaujam ir džiaugiamės puikia sveikata b...