2016-aisiais sostinės gastronominė kultūra maisto alternatyvų veganams ir vegetarams siūlė gana ribotai. Todėl tuomet savo veiklą pradėjęs restoranas „Holigans“ buvo didelė naujovė, sužavėjusi visus, ieškančius kitokio – sveiko, įvairaus ir ekologiškai pagaminto – maisto. Tačiau šiandien šią vietą r...
Holigans
6 straipsnių
„Ogmios mieste“ įsikūręs veganiškų ir vegetariškų patiekalų restoranas „Holigans“ pristato naują veiklos koncepciją. Iš kasdienio maisto restorano jie pereina į rafinuotesnį lygį ir kviečia klientus mėgautis ne tik šviežiais dienos pietumis bei vietinės gamybos saldumynais, bet ir atvykti lėtai vaka...
Pandemija ir jos metu įvesti ribojimai pakeitė žmonių įpročius. Nors anksčiau norėdami pasimėgauti restoranų maistu lietuviai dažniau vykdavo į fizinius taškus, dabar vis dažniau renkasi maisto pristatymą į namus. Vis dėlto, kaip ir išsirinkti filmą, taip ir restoraną, iš kurio užsisakyti maistą, ka...
Vilniaus pašonėje, kiek tolėliau Pilaitės šiemet įkurtuves atšventė unikalią produkciją gaminantis fabrikas. Čia gimsta žaibišku greičiu rinkoje populiarėjanti augalinės kilmės veganiška ir vegetariška produkcija – rūkytos ir virtos dešros, dešrelės bei mėsainiai.
Ketvirtadienį vegetariškas ir veganiškas maisto restoranas „Holigans“ pristatė populiariausius meniu patiekalus. Vakaro metu svečiai skanavo keturių patiekalų vakarienę. Dauguma iš jų nutarė – jei mokėtų taip skaniai gaminti, mielai taptų vegetarais.
Taip jau sutapo, kad antra savaitė iš eilės noriu su jumis pasidalinti atradimais iš vegetarų bei veganų pasaulio, kuris, griaunant visus stereotipus, yra tikrai vertas visų mūsų (įskaitant mėsos mylėtojų) dėmesio. Šį kartą papasakosiu savo įspūdžius iš dar vienos tik vegetariškus/veganiškus patieka...