Jei vasaros dienas mėgstate leisti gamtoje, tikriausiai mėsos patiekalų jūsų racione tikrai netrūksta: nuo skaniausių kepsnių ir visų mėgstamų šašlykų ar dešrelių – pasirinkimas toks platus, kad vis naujus skanauti galima kone kasdien. Jei vis tik norisi išbandyti kažką naujo – turime puikią idėją. ...
IKI Grilis
9 straipsnių
Jei reikėtų išrinkti paprastumu stebinantį, tačiau skoniu net išrankiausių gurmanų nenuviliantį patiekalą, falafeliai drąsiai galėtų rungtis dėl pirmos vietos.
Tobulais orais pasitikusi vasara skatina daugiau laiko leisti gamtoje, o kur gamta – ten ir skaniausi grilio patiekalai. Sultingais kepsniais, pakepintomis daržovėmis ar įmantresniais pasirinkimais mėgautis smagu kiekvienam, o susitvarkyti ir po puotos grilį išvalyti norėtų retas. Žinodami vieną gud...
Vasarą prekybos tinklas „Iki“ pasitiko šviežio derliaus gėrybių kupinomis lentynomis ir džiugiomis žiniomis savo pirkėjams – atnaujinta lojalumo programa apsipirkimą paverčia tikra pramoga. Spėję atrasti lojalumo programos privalumus jau džiaugiasi išskirtiniais pasiūlymais bei nuolaidomis.
Sutaupyti mėgsta visi, tačiau taupyti... Tačiau šiais laikais taupymas nebūtinai reikalauja suvaržyti savo poreikius ar kai ko atsisakyti. Šį faktą puikiai įrodo „Iki“ prekybos tinklo lojalumo programa. Joje dalyvaujantys žmonės ne tik kiekvieną savaitę naudojasi skirtingomis akcijomis ir asmeniniai...
Vasara dar tik prasidėjo, tačiau kepsninėse jau čirška gardūs kepsniai, šonus kaitina šonkauliukai ir lietuvių itin pamėgti šašlykai. Švelniai apskrudę iš išorės ir minkštutėliai viduje, patiekti su grilyje keptomis ar iš Lietuvos ūkių ką tik atvykusiomis šviežio derliaus daržovėmis – kas galėtų ats...
Lietuvoje pagaliau prasidėjo ne tik taip ilgai lauktos šiltos dienos, tačiau ir nuo jų neatsiejamas grilio sezonas. Žmonės suskubo iš garažų ir sandėliukų į dienos šviesą išnešti savo mylimas kepsnines, jas išvalyti bei pradėti gaminti gryname ore.
Šviežios mėsos pasirinkimas didesniuose prekybos centruose – išties gausus. Visgi neretai galima ir susimaišyti. Pavyzdžiui, ar žinojote, kuo faršas skiriasi nuo smulkintos mėsos, o jautiena – nuo brandintos bulienos?
Vasara – ne tik išsvajotų atostogų, bet ir kur kas didesnės rizikos apsinuodyti maistu sezonas. Pasaulinės maisto saugos dienos proga tinkamus ir visiškai netikusius jo laikymo būdus, keliamus pavojus bei kokybės mitus aptariame su prekybos tinklo „Iki“ kokybės eksperte Aldona Čepulis.