Pavasarį atsiranda vis daugiau progų susitikti su šeimos nariais bei draugais. Norisi laiką leisti gamtoje, mėgautis skaniu maistu bei gera kompanija. O koks susibūrimas be šviežio ir gardaus maisto? Prekybos tinklo „Iki“ konditeris Thierry Lauvray sako, kad lietuviai skanų maistą mėgsta bei vertina...
IKI Kepiniai
11 straipsnių
Nors skonio ir kokybės prasme rudi ar balti kiaušiniai nesiskiria, pastaruosius kur kas lengviau marginti. Todėl nenuostabu, kad artėjant Velykoms prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėse šios rūšies kiaušiniai lietuvių yra tiesiog išgraibstomi. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, ...
Dešimtmečiais tobulintus, iš kartos į kartą perduodamus kepinių receptus patyrę kepėjai saugo užrakintus po devyniais užraktais. Laimei, mums patiems užsiimti konditeriniais eksperimentais ir plušėti prie krosnies visai nebūtina – tereikia panorėti, ir traškus prancūziškas batonas ar gardutėlis kraf...
Metų pradžioje pristatęs naują pozicionavimą ir atnaujinęs vizualinį identitetą, prekybos tinklas „Iki“ pradeda kitą svarbų pokyčių etapą. Kovo 23 d. sostinės Šeškinės mikrorajone atidaryta visiškai naujos koncepcijos parduotuvė, brėžianti naujus standartus ateities parduotuvėms.
Pristatyti populiariausio prancūziško kepinio kruasano turbūt nereikia niekam. Šie sviestiniai rageliai nepaprastai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Lietuva – ne išimtis. Prekybos tinklo „Iki“ konditeris Thierry Lauvray sako, kad lietuviai dievina šviežius sviestinius ragelius, juos valgo tiek klasik...
Žinome gudruolių, kurie važiuodami iš prekybos centro namo, niekaip neiškenčia ir dar gerą kampą duonos iškart suvalgo. Tačiau gali nutikti ir taip, jog tą pačią dieną kepinių nesuvalgysite, tačiau norėsite mėgautis it ką tik ištrauktu iš krosnies. Egzistuoja ne viena gudrybė, kaip atšviežinti duoną...
Po visus namus pasklidęs citrusinių vaisių kvapas praneša apie jau atskubančias Šv. Kalėdas ir ragina bent patyliukais pagalvoti, kuo šiais metais stebinsite ir puošite švenčių stalą.
Kalėdoms planuojate antį? Išbandę šį receptą liksite maloniai nustebinti – mėsa tiesiog tirps burnoje (5)
Mintyse jau skaičiuojame likusias dienas iki Kalėdų ir planuojame šventinio stalo meniu. Jei šiais metais gundotės svečius nustebinti kepta antimi, tačiau nežinote, kaip ją pagaminti, skubame jums į pagalbą ir dalinamės puikiu receptu.