Penktadienį dalis SEB banko klientų pranešė patyrę nesklandumų, kai bandė atsiskaityti kortele. „Delfi“ redakciją pasiekė ne vienas skaitytojų pranešimas apie sutrikimus. Bankas pakomentavo, kokia situacija šiuo metu.
iLunch
13 straipsnių
Išskirtinė V. Musvydaitės-Vilčiauskės tradicija – pietauti šiame restorane kasdien susiburia visa komanda (3)
Kaip užtikrinti gerą emocinę darbuotojų sveikatą? Nerimo bei perdegimo atvejams išliekant statistinėse aukštumose, tai – vienas svarbiausių klausimų, kylančių įmonių vadovams bei žmogiškųjų išteklių specialistams. Sveikatingumo ekspertai bei skirtingi tyrimai išskiria fizinio aktyvumo, subalansuotos...
Lietuvos startuolių rinkai užtikrintai augant, talentų pritraukimo problema tampa vis aštresnė, todėl save pristatyti norinčios įmonės turi ieškoti naujų galimybių. Automatizuotos rinkodaros platformą vystantis lietuvių įkurtas startuolis „Omnisend“ surado dar vieną būdą, kaip atkreipti potencialių ...
Kaip susigrąžinti darbuotojus į biurą ir sustiprinti komandą? Kaip suvaldyti 11 valandos „kur einam valgyti” bangą? Ir sunkiausias momentas - ką daryti, kad darbuotojai pietautų kokybiškai, ne kiekvienas atskirai ir dar ne ekrane?
22 restoranus Vilniuje turintis dienos pietų restoranų prekės ženklas „iLunch“ investuoja 500 tūkst. eurų į tolesnę plėtrą. Medicinos banko suteikta paskola skirta 6 naujų restoranų sostinėje atidarymui, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas kruopščiai vykdo savo užduotis, o klientai kokybišku maistu gali mėgautis per itin trumpą laiką. Kviečiame sužinoti, apie šio proceso ypatumus ir iššūkius.
Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) ketvirtadienį vykusiame posėdyje aptarė gautą skundą Vilniaus merus kandidatuojančio Seimo nario Mykolo Makausko gautos paramos iš verslo atstovų. Sprendimą komisija nusprendė priimti dar kartą išnagrinėjusi turimą informaciją.
Pandemija ir jos metu įvesti ribojimai pakeitė žmonių įpročius. Nors anksčiau norėdami pasimėgauti restoranų maistu lietuviai dažniau vykdavo į fizinius taškus, dabar vis dažniau renkasi maisto pristatymą į namus. Vis dėlto, kaip ir išsirinkti filmą, taip ir restoraną, iš kurio užsisakyti maistą, ka...
Nepaisant pandemijos sukeltų sunkumų – besikaupiančių skolų ir darbuotojų trūkumo, – kai kurie restoranai ir kavinės vykdo arba planuoja plėtrą. Delfi kalbinti atstovai tikina, kad investicijos buvo suplanuotos iš anksto, ir nemato priežasčių atsisakyti ar atidėti plėtros planų. Kiti sako buvę prive...
Pandemijos iškankintas maitinimo sektorius itin džiugiai pasitinka lengvatinį PVM. Restoranų vadovai tikisi, kad tai padės pristabdyti kainų augimą, tačiau klientai iš to turės menkos naudos. Anot jų, net neverta kalbėti apie patiekalų kainų mažinimą, mat ši priemonė pirmiausia skirta gelbėti verslu...
Kur tik juda didesni kiekiai grynųjų pinigų, ten kažkelintas banknotas ima ir nuslysta į šešėlį. Dalis maitinimo įstaigų dėl to atsisako grynųjų pinigų ir jungiasi prie iniciatyvos „Baltoji banga“ net pandemijos laikotarpiu, kai išsilaikyti itin sunku.
Nekilnojamojo turto investicijų UAB „Hanner“ ketvirtadienį pristatė sostinės Rinktinės gatvėje įsikūrusį verslo centrą „Business Stadium West“. Tai pirmasis biurų pastatas būsimame didžiausiame daugiafunkciame verslo kvartale Vilniuje, skelbia bendrovė.
Spartėjant darbo tempui, darbuotojai dairosi vietų, kuriose galėtų ilgai negaišti laukdami užsakymo ir kartu pavalgyti sveikai bei skaniai. Tokį tikslą užsibrėžęs prieš trejus metus startavęs greitų dienos pietų restoranas „iLunch“ šiandien veikia šešiose sostinės verslo centuose. Netrukus pradės ve...