Šiam žaliajam kokteiliui su kefyru tereikia 5 ingredientų.Pasigaminkite ir mėgaukitės. Žaliasis kokteilis su kefyru naudingas tiek vasarą, tiek žiemą.
ingredientai
43 straipsnių
Karamelinis kukurūzų lazdelių desertas pagaminamas itin greitai ir paprastai. Beliks sulaukti, kol šaldytuve sustings. Karamelinis kukurūzų lazdelių desertui tereikia vos 4 ingredientų.
Pasimesti veido priežiūros priemonėse, kurios reklamuojamos kaip kovojančios su raukšlėmis, nėra sudėtinga. Jei jau visi gerai išmoko hialurono pavadinimą, tai retinoidai, peptidai ar keramidai skamba it svetima kalba. Kas jie, su kuo naudojami, kam padeda ir ar išties būtini, papasakojo medicinos k...
Kolegė parekomendavo agurkų salotas. Dažnai girdžiu: skanu, patiko, gamink, tačiau ne kiekvienas taip užtikrintai teigia, kad nuo šiol salotas ruoš tik pagal šį receptą. Išbandžiau ir turiu sutikti – puikaus skonio garnyras! Nuostabiausia, kad jam tereikia vos 5 ingredientų ir paruošiamos per 5 minu...
Jei norite kuo sveikesnio deserto, šis receptas – jums. O ir ingredientų daug nereikia. Beliks sulaukti, kol šaldiklyje skanėstas sustings.
Jei kartais susizgribote, kad norite išskirtinio deserto, – gaminkite šiuos šokoladinius saldainius. Užtruksite tik 10 minučių! Tereikės vos kelių ingredientų, ir galėsite mėgautis burnoje tirpstančiais naminiais šokoladiniais saldainiais.
Rudeninis ir puikiai šventėms tiksiantis moliūgų pyragas. Tinka patiekti su augaliniais ledais ar kokosų grietinėle, bet taip pat skanu mėgautis ir be priedų. Moliūgų pyragas kepamas 25 cm skersmens apvalioje kepimo formoje, kurios gylis 2 cm, bet galima pritaikyti ir kitokioms.
Šio mėsainio ingredientai – tradiciniai, tačiau „suskamba“ naujai. Vištien, ananasas ir paprika sukurs ypatingą skonį. Mėsainį patiekite dar šiltą.
Kai karšta, nesinori nieko, tik naminių jogurto ir uogų ledų. O gamyba – paprastut paprasčiausia. Po 20 minučių šaldiklyje naminius jogurto ir uogų ledus jau galėsite valgyti.
Dirva, kurioje auginami pomidorai, turi būti patręšta pakankamai, bet ne per gausiai, mat maisto medžiagų perteklius yra toks pat pavojingas kaip ir jų trūkumas!
Šis morkų pyragas – turbūt paprasčiausiai ir greičiausiai pagaminamas. Visus ingredientus suberkite į trintuvą ir viskas. Orkaitėje morkų pyragas keps apie 30 minučių.
Sultinys įprastai gaminamas vandenyje verdant kaulus, mėsą ar daržoves. Jis gali būti valgomas vienas, tačiau dažnai yra pilamas į troškinius ar padažus. Sultinys ne tik sušildo ar pamaitina, bet ir suteikia reikalingų maistinių medžiagų, jei jo gamybai naudojami kokybiški, švieži ingredientai, toki...
Kviečiame išbandyti naują receptą ir pasigaminti aštrias vištienos blauzdeles. Marinuokite apie pusvalandį, o iškeps per 20 minučių. Valgykite vištienos blauzdeles su mėgstamomis daržovėmis.
Prancūziška svogūnų sriuba, valgytojų vertinimu, yra viena gardžiausių. O įdomiausia, kad ingredientų reikia visai nedaug. Prancūziška svogūnų sriubą papuoškite čiobreliais.
Vis labiau džiuginant šiltiems ir saulėtiems orams norisi kuo daugiau laiko praleisti lauke. Puikiu oru vertėtų mėgautis ne tik vaikštant gamtoje, bet ir ten leidžiant savo pietų pertraukas. Tam, kad pietūs gamtoje pavyktų, su savimi svarbu pasiimti ne tik pledą, bet ir valgymui rankomis patogius už...
Daugeliui apsilankiusių Italijoje ir išbandžiusių vietinės virtuvės patiekalus, giliai į atmintį įstringa sunkiai nusakomas, ypatingas itališkos virtuvės patiekalų skonis. Virtuvės šefas Gian Luca Demarco atskleidžia, kad čia „kaltas“ vienas ingredientas, pelnęs viso pasaulio simpatijas ir po truput...
Pavasariui įsibėgėjus kūnas paprastai užsigeidžia ko nors lengvesnio ir naudingesnio organizmui. Todėl siūlome paragauti natūralaus jogurto – ir ne bet kokio, o naminio. Natūralus jogurtas ne tik skanus ir sveikas, jį – visai nesudėtinga pasigaminti ir patiems, be to, jam paruošti tereikia vos kelių...
Lietuvių nuo seno puoselėjamos tamsios raugo duonos kepimo tradicijos šiandien sugrįžta modernesniu pavidalu. Itin daug dėmesio sulaukia „sourdough“ duona, kurią sudaro vos trys ingredientai: miltai, vanduo ir druska. Tiesa, norint išsikepti tokios duonos kepalą prireiks kantrybės, bet pabandyti ver...
Nors iki šiol retas lietuvis domėjosi ukrainiečių kultūra, ji pasižymi savo turtingumu, o kulinarinis paveldas – daugybe įvairių patiekalų, neįprastų mūsų kraštui. Nors jau nuo seno lietuvių mėgstami sodraus skonio barščiai, Kijevo kotletai ir virtiniai su uogomis, tačiau rečiau kam žinomas vakarų U...
Mielės, soda ir kepimo milteliai – dažniausiai naudojamos medžiagos, padedančios išpūsti įvairių kepinių tešlą ir suteikiančios jiems malonią tekstūrą. Tačiau labai svarbu šiuos ingredientus naudoti teisingai, nes netinkamomis proporcijomis jie ne tik pagadins kepinių skonį, bet ir suveiks priešinga...