jautienos kepsnys

20 straipsnių

Ar kada bandėte mėsą praturtinti granatais? Alfas parodys, kaip tai padaryti, o skonis bus tiesiog nepriekaištingas 2 šaukštų alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“ 220 g šviežio sausai brandinto antrekoto didkepsnio „Rib Eye“ 2 šaukštų sviesto 1 saujos čiobrelių ir rozmarinų 2 cinamono lazdelių 2 laurų ...

Didžiausi jautienos didkepsnių gerbėjai dažniausiai renkasi vidutiniškai žalius ar žalius su krauju kepsnius ir jiems neįsiūlysi gerai iškepto kepsnio, o daugeliui prancūzų labiau pakepusi mėsa – išvis sugadinta. Vis dėlto lietuviai žalių kepsnių vis dar privengia, tačiau pastebima, jog vidutiniškai...

Jautienos kepsniai ir didkepsniai – puikus pasirinkimas norintiems pamėginti kažką kitokio nei įprasti tradiciniai kepsniai iš kiaulienos. Kokia ideali jautienos kepsnio paruošimo trukmė? Tai klausimas, kylantis daugeliui, tačiau atsakyti geriausiai galite jūs, kadangi laikas, kiek mėsą reikės kepti...

Jautienos kepsniai ir didkepsniai – puikus pasirinkimas norintiems pamėginti kažką kitokio nei įprasti tradiciniai kepsniai iš kiaulienos. Kokia ideali jautienos kepsnio paruošimo trukmė? Tai klausimas, kylantis daugeliui, tačiau atsakyti geriausiai galite jūs, kadangi laikas, kiek mėsą reikės kepti...

Tikras mėsos gerbėjas neįsivaizduoja savo raciono be kokybiškai paruošto jautienos kepsnio. Šis kepsnys – tikras šefų ir kulinarų pasididžiavimas, tačiau kepti juos namuose pasiryžta ne kiekvienas. Vis dėlto pabūgti nevertėtų, kadangi jautiena ne tik sveika, bet ir be galo gardi mėsa.