Jautienos nugarinė
15 straipsnių
Jautienos kepsneliai su gorgonzolos sūriu: nedaug ingredientų, o rezultatas – stebinančiai gardus (7)
Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasiūlė itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis. Sūrio ir vyno padažo aromatas fantastiškai praturtina patiekalą. Tiek nedaug ingredientų ir laiko, o rezultatas – s...
Tikras mėsos gerbėjas neįsivaizduoja savo raciono be kokybiškai paruošto jautienos kepsnio. Šis kepsnys – tikras šefų ir kulinarų pasididžiavimas, tačiau kepti juos namuose pasiryžta ne kiekvienas. Vis dėlto pabūgti nevertėtų, kadangi jautiena ne tik sveika, bet ir be galo gardi mėsa.
Kai už lango dieną nepastebimai keičia vakaras, kuomet lauke taip drėgna ir telkšo balos, skrandis pats ima siųsti signalus apie aštrų troškinį, kurio prikirtus, lapkričio darganos neatrodytų tokios niūrios. Naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius pasiraitoja rankoves ir netrukus mus pradžiugi...