Juodieji pipirai

351 straipsnių

Perlinių kruopų sriuba – puikus receptas norint sunaudoti agurkų derlių ir pasiruošti konservų. Žiemą už šias pastangas tikrai sau padėkosite. Iš nurodyto kiekio pagaminsite 10 stiklainiukų po 0,5 litro.

2024.07.16 00:32

Salotos su lašiša visada pasiteisina. Jei laukiate svečių, galite būti garantuotas, kad retas kas jų atsisakys. Juolab, kad salotos su lašiša teigiamai veikia sveikatą. Tokios salotos su lašiša papuoš ir šventinį stalą.

2024.05.17 00:00

Keptą sultingą mėsos maltinį arba taip vadinamą netikrą zuikį iki šiol gamina daug tradicinės virtuvės mėgėjų. Pasak UAB „Ilzenbergo ūkis“ vadovės Dianos Jokimčienės, net ir pats kasdieniškiausias patiekalas, pagamintas iš šviežių ir natūralių ingredientų, paskanintas tinkamais prieskoniais, gali ta...

2024.03.21 00:00

Raugintų kopūstų sriubą žino kiekvienas, kas turėjo laimės ragauti močiutės gaminamus patiekalus. Ir jei tada ji nebūtinai žavėjo, šiandien mūsų išlavėję skonio receptoriai leidžia pajusti, kokia vis tik raugintų kopūstų sriuba gardi.

2024.01.16 00:00

Pažadu, kad šie greiti ir lengvai paruošiami vištienos kąsneliai taps vienu mėgstamiausių jūsų šeimynos patiekalu! Na, tiek čia to ir patiekalo, tai greičiau užkandis, bet vištienos kąsneliams, patiektiems su padažais ir daržovėmis, neįmanoma atsispirti. Juos galima patiekti kaip užkandį, panaudoti ...

2023.11.23 00:15

Chašlama – troškinta mėsa, kuri gaminama visame Kaukaze įviairiomis progomis ir kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Kaukaze chašlama gaminama iš avienos, kuri riebesnė, tačiau tinka ir jautiena. Vieniems chašlama labiau primena troškinį, kiti sako, kad tai tiršta sriuba.

2023.10.26 00:00

Nachos su rūkyta vištiena – toks patiekalas, kurį susėdus prie stalo dreaugiškai kabina visi. Ir kaip netikėti, kad maistas suartina! Nachos su rūkyta vištiena gardus ir atvėsęs.

2023.10.02 01:00