Juodieji pipirai

351 straipsnių

Salotos su lašiša visada pasiteisina. Jei laukiate svečių, galite būti garantuotas, kad retas kas jų atsisakys. Juolab, kad salotos su lašiša teigiamai veikia sveikatą. Tokios salotos su lašiša papuoš ir šventinį stalą.

Keptą sultingą mėsos maltinį arba taip vadinamą netikrą zuikį iki šiol gamina daug tradicinės virtuvės mėgėjų. Pasak UAB „Ilzenbergo ūkis“ vadovės Dianos Jokimčienės, net ir pats kasdieniškiausias patiekalas, pagamintas iš šviežių ir natūralių ingredientų, paskanintas tinkamais prieskoniais, gali ta...

Pažadu, kad šie greiti ir lengvai paruošiami vištienos kąsneliai taps vienu mėgstamiausių jūsų šeimynos patiekalu! Na, tiek čia to ir patiekalo, tai greičiau užkandis, bet vištienos kąsneliams, patiektiems su padažais ir daržovėmis, neįmanoma atsispirti. Juos galima patiekti kaip užkandį, panaudoti ...

Chašlama – troškinta mėsa, kuri gaminama visame Kaukaze įviairiomis progomis ir kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Kaukaze chašlama gaminama iš avienos, kuri riebesnė, tačiau tinka ir jautiena. Vieniems chašlama labiau primena troškinį, kiti sako, kad tai tiršta sriuba.