Jau tapo įprasta, kad kiekvieną šeštadienį 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje yra rodoma net 10 naujų patiekalų idėjų. Šį šeštadienį laidoje „Receptų receptai“ galėsite pamatyti, kaip greitai ir gardžiai pasigaminti vienos skardos patiekalus.
ką gaminti
7 straipsnių
Dovilės eksperimentas su šaldytu kefyru: rezultatas pranoko lūkesčius, o skonis – nepakartojamas (195)
Turiu draugus, kurie gyvena vidury miško. Kadangi aplink nei kavinių, nei parduotuvių nė su žiburiu nerasi, kartais tenka suktis ir gaminti valgyti iš to, kas yra šaldytuve ir pasitelkti fantaziją, kaip įdomiai būtų galima paruošti maistą.
Tikrai smagu sėdėti paplūdimyje ir gurkšnoti kokteilį. Bet jei jūsų atostogos ilgos, galima sužinoti ir pamatyti kažką naujo, netgi kažko išmokti.
Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.
Sakoma, kad tai vienas naudingiausių augalinių maisto produktų, ir tiesiog būtina juo kasdien mėgautis. Nors gana kaloringas, tačiau turi labai daug mūsų organizmui reikalingų riebalų. Šį vaisių net medikai rekomenduoja įtraukti į savo mitybą. Tad skanaujam, ragaujam ir džiaugiamės puikia sveikata b...
Šiuo lengvai paruošiamu užkandžiu dažnai vaišinu draugus. Greita, pigu ir sotu - ko daugiau reikia?
Tikriausiai ne viena šeimininkė man pritars, kad ruduo kviečia grįžti į virtuves ir dažniau savo šeimą ar draugus pamaloninti nuostabiais pyragais. Jei norite kažko paprasto, lietuviškomis gėrybėmis pagardinto ir lengvai pagaminamo – išbandykite mūsų rekomenduojamą pyragą „Skanutis“ (taip jį pavadin...