Baklažanas – daržovė, kuri puikiai dera su kitais kitomis ir taip galima paruošti nuostabių patiekalų. Šiam receptui galima sunaudoti visą jų kalną ir mėgautis puikiu daržovių troškiniu. Baklažanas jame puikiai atsiskleidžia.
Kardamonas
64 straipsnių
Vienas įprastas virtuvės prieskonis gali padėti sumažinti riebalų kiekį, padidinti raumenų masę ir pagreitinti medžiagų apykaitą.
Saldūs ir aštrūs, švelnūs ir stipraus aromato – kokių tik nerasme prieskonių parduotuvių lentynose. Tiesa, esama keletos klasikinių, visų mėgiamų prieskonių, kuriuos dažniau prisimename būtent šaltuoju metų laiku – regis, jie tiesiog gardžiau „suskamba“ orams atvėsus, kai tamsiais žiemos vakarais ie...
Šiemet mums visiems šventės visiškai kitokios. Nebus giminės susirinkimo, močiučių mišrainių ir pyragėlių, nebus ir draugų susitikimų, ir keitimosi dovanėlėmis, nebus net ir to kasmet užduodamo klausimo: ką per Naujus? Na, bet visa tai jūs žinote. Užtat yra vienas dalykas, kuris nepasikeitė – tai kv...
Jūsų kūno sveikata ir gera vidinė savijauta priklauso nuo daugelio veiksnių, ypač nuo maisto, kurį valgote. Jei dažnai skauda skrandį, pučia pilvą, užkietėja viduriai ar pykina, savo virškinimo sistemai galite padėti vartodami prieskonius. Jie padės sumažinti įvairius negalavimus, o maistas bus įvai...
Artėjant šventėms ar kokiai nors progai norisi mylimus žmones nudžiuginti kuo nors ypatingu. Desertas tam puikiausiai tinka. Tik bėda ta, kad dažnai susilaikome nuo saldumynų vartojimo, nuogąstaudami, kad toks smaguriavimas kenkia sveikatai. Tačiau visiškai atsisakyti saldaus užkandžio neverta, nes ...