Vienas receptų, ką galima pagaminti iš kiaulienos sprandinės, – šnicelis. Šiuokart rekomenduojame užkeptą sūriu ir pomidorais. Garnyrui prie šnicelio tinka ir bulvytės, ir makaronai, ir ryžiai.
Kepsniai
612 straipsnių
Vištiena su šonine gali tapti tikru vakarėlio hitu. Patiekalą supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir patiekite su aštriu pomidorų padažu. Vištiena su šonine tikrai patiks mėgstantiems pikantišką skonį.
Jei nėra daug laiko, o norisi šilto gardaus ir sveiko maisto, gaminkite vištienos kepsnelius. Šiuos kepsite orkaitėje, tad patiekalas bus kur kas palankesnis sveikatai. Vištienos kepsnelius patiekite su ryžiais ir padažu.
Vištienos gabaliukai tešloje rizikuoja tapti tikru šios vasaros hitu. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti itin gardų patiekalą. Vištienos gabaliukai tešloje skanūs tiek karšti, tiek atvėsę.
Sprandinės kepsnys su rūkytu sūriu – puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Kvapnu ir sotu. Prie sprandinės kepsnio patiekite keptų daržovių.
Jei jums įdomu išbandyti naujus receptus, kepkite šį vištienos filė kepsnį. Minkšta, sultinga mėsytė, o kepsnys – sotus ir itin gardus. Vištienos filė kepsnį patiekite su barbekiu padažu.
Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks pademonstruos, kaip pagaminti itin gardų vištienos šnicelį. Patikėkite – valgant šį patiekalą jums tikrai nieko nepritrūks. Vištienos šnicelis – tikriems karališkiems pietums.
Lašišos kepsnio receptas pravers planuojant savaitgalio pietus. Šis receptas geras tuo, kad galite gaminti tiek namuose, tiek lauke ant grilio. Lašišos kepsnį patiekite su salotomis.
Šamo filė su žirniais receptas itin pravers, kai stinga laiko. Lengvas ir gana greitai bei paprastai paruošiamas patiekalas kiekvieną ragautoją nustebins gardžiu ir maloniu skoniu. Šamo filė su žirniais – puikus patiekalas iškylai.
Laukia ypatingi pietūs, jei jiems gaminsite kiaulienos šonkaulius su bulvių koše. Minkšta sultinga mėsa ir lyg aksominė bulvių košė sukurs nepamirštamą laiką su artimaisiais, tikina virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Kiaulienos šonkaulius su bulvių koše ragaukite, kol patiekalas karšt...
Dar vienas patiekalas, tinkantis į grilio patiekalų sąrašą, – jautienos iešmeliai. Ypatingo skonio, minkšti ir sultingi – tokius norėsite kepti dar ne kartą. Jautienos iešmelius patiekite su žaliomis daržovėmis.
Vištienos kepsneliai su salotomis – patiekalas, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Ir paruošiamas labai greitai – vos per 15 minučių. Vištienos kepsneliai su salotomis gardūs ir kiek pastovėję.
Cukinijų dešrainis bus turbūt pats sveikiausias jūsų kada nors ragautas dešrainis. Tinkamas ir netoleruojantiems glitimo, mat miltų čia išvis nėra. Gaivu, gardu ir sveika – toks yra šis cukinijų dešrainis.
Ar gali būti vasariškesnis patiekalas nei kepta lašiša su daržovėmis. Lengvas, nekaloringas – tokiu patiekalu galima mėgautis ir vakare. Valgykite keptą lašišą vos iškeptą.
Lašiša orkaitėje – sveikas patiekalas. O, svarbiausia, ir pagaminti galima greitai bei paprastai. Lašišą orkaitėje kepkite apie pusvalandį.
Norint paruošti gardžius šonkauliukus orkaitėje, svarbios kelios detalės. Viena jų – padažas, kuriuo reikia aptepti šonkauliukus. Tekste rasite visas gudrybes, kaip iškepti šonkauliukus orkaitėje, kad negalėtumėte nuo jų atsitraukti.
Tofu varškės kepsneliai – ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Augalinio maisto ir tūkstančio skonių chameleonu vadinamą sojų pupelių varškę – tofu – įprasta naudoti tiek troškiniuose ir sriubose, tiek pagardinti salotoms ir kepti pyragams.
Kai nėra laiko, kai norisi lengvo, bet labai gardaus patiekalo, gaminkite kepintus brokolius su sūriu ir riešutais. Tai greitas ir itin paprastas receptas. O kad būtų dar paprasčiau, virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks parodys greitą būdą, kaip pasmulkinti brokolių žiedynus.
Dauguma mėgsta patiekalus su krevetėmis, tad paruošti krevečių iešmelius – puiki idėja. Toks patiekalas tinka ir pietums, ir vakarienei. Tai geras pasirinkimas ir grilio vakarėliui. Krevečių iešmelius patiekite su grilintomis salotomis.
Receptų iškyloms niekada nebus per daug, tad virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi kalafiorų iešmeliais. Šis patiekalas ypač patiks tiems, kas dėl kažkokių priežasčių nenori ar negali valgyti mėsos. Traškių kalafiorų iešmelis su gardžiu sūriu tikrai paįvairins stalą.