Patogiai supakuoti jau paruošti patiekalai parduotuvėse – šiemet ant populiarumo bangos, mat padeda taupyti ir laiką, ir pinigus. O šį rudenį jų įvairovė ir vėl auga, kadangi prekybos tinklas „Iki“ ką tik pristatė pirkėjų itin laukiamas sezono naujienas. Šįkart rudeniški „Pagaminta IKI“ patiekalai į...
kesadilija
13 straipsnių
Tortilijos – nepamainomas maistas ruošiantis į gamtą, skubantiems ir norintiems sutaupyti. Į jas įsukus daržovių, vištienos, kiaulienos, jautienos, krevečių ar kitą vaizduotės padiktuotą ingredientą galima mėgautis išties gardžiu, maistingu ir nebrangiu patiekalu. Iš Meksikos virtuvės atkeliavusias ...
Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.
Vasarai pamažu jau einant į pabaigą, vaikai dar nori pasiimti iš jos viską, tad su malonumu leidžiasi į iškylas, bet visai netrukus jau teks prisiminti ir mokyklos ritmą. Pravers 3 sveikų ir nebrangių užkandžių idėjos, kurios puikiai tiks ir į pikniko krepšį vasaros iškylautojams, ir į kuprinę mokyk...
Pabodus kiaušinienėms ar sumuštiniams pasigaminkite pusryčių kesadiliją. Tikrai sotus patiekalas pusryčiams. Pusryčių kesadiliją gardinkite smulkintomis petražolėmis.
Kai nėra laiko virtuvei, o galbūt norisi greito užkandžio, – metas kesadilijoms. Įdarai gali būti patys įvairiausi, šįkart – su rūkyta vištiena ir daržovėmis. Valgykite kesadilijas karštas, nors tikrai gardžios ir atvėsusios.
Garsi tinklaraštininkė Renata Ničajienė dalinasi gudrybėmis, kad visas rudens derlius būtų panaudotas (14)
Greičiausiai ir jūs pasidavėte grybavimo karštinei. Tačiau be baravykų dabar virtuvėje galime mėgautis ir kitomis sezoninėmis gėrybėmis. Kokios jos ir ką iš jų galima pasigaminti, pasakoja Renata Ničajienė, tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ kūrėja.
Lengvai pagaminsite ir dar skaniau valgysite – tortilijų blyneliai su varškės ir bananų įdaru.
Jeigu laukiate draugų kompanijos, ar ruošiatės vakaroti su šeima žiūrint filmą – kesadilijos yra idealus užkandis. Kesadilijas galima gaminti su pačiais įvairiausiais įdarais, dėl to jas ypač mėgstu. Tinka įvairios daržovės, grybai ir mėsa. Tradicinė kesadilija dažniausiai ruošiama su vištiena, papr...
Jeigu laukiate draugų kompanijos, ar ruošiatės vakaroti su šeima žiūrint filmą – kesadilijos yra idealus užkandis. Taip pat jas labai patogu pasiimti keliaujant į gamtą, nes kesadilija skani tiek šalta, tiek karšta. Kesadilijas galima gaminti su pačiais įvairiausiais įdarais, dėl to jas ypač mėgstu....
Šis restorano „Habit“ šefo Martyno Paulausko receptas gali tapti puikia idėja, kai maisto gaminimui neturime daug laiko, tačiau vis tiek norime pasiruošti kokybiško ir skanaus maisto. Be to, kaip pastebi šefas, namuose greičiausiai nesunkiai surasime ir receptui reikalingų ingredientų.
Šis restorano „Habit“ šefo Martyno Paulausko receptas gali tapti puikia idėja, kai maisto gaminimui neturime daug laiko, tačiau vis tiek norime pasiruošti kokybiško ir skanaus maisto. Be to, kaip pastebi šefas, namuose greičiausiai nesunkiai surasime ir receptui reikalingų ingredientų.
DELFI TV startuoja naujas kulinarinių laidų ciklas „Pasaulio virtuvės", kuriame įvairių Lietuvos restoranų virtuvių šefai ne tik atskleis savo sugebėjimus, supažindins su skirtingų šalių patiekalais, bet ir pagamins tai, ką kiekvienas iš mūsų galėtų sėkmingai pakartoti savo namų virtuvėje.