Dauguma mėgsta kibinus. Su mėsos, varškės ar grybų įdarais. Šįkart kviečiame pasigaminti kibinų su vištienos įdaru.
kibinas
4 straipsnių
Avienos mėsa – itin maistinga ir naudinga žmogaus organizmui, tačiau lietuviai avienos ir ėrienos patiekalų privengia. Vis dėlto rekomenduojama į racioną įtraukti daugiau šios mėsos, kadangi avienos riebalai yra lengvai virškinami, o jos pavalgęs žmogus – neapsunksta.
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu vištienos sultiniu. Ar žinote, kad šis patiekalas Lietuvoje populiarus dar nuo Lietuvos Didžiojo kunigaikščio Vytauto laikų? O visame pasaulyje į šį pyragėlį su mėsa panašių kepinių rasite kone kiekvienos tautos virtuvė...
Labai senai bedariau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nepaveda, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.