Niujorke pirmą kartą surengtas kinų maisto ir kultūros festivalis po atviru dangumi – tikra šventė vietos gurmanams.
kinų virtuvė
6 straipsnių
Į maisto mados viršūnę veržiasi netikėtas ingredientas: mažina kraujospūdį ir cholesterolį, padeda virškinimui (4)
Skamba neįtikėtinai, tačiau prognozuojama, kad į maisto madų Olimpą netrukus įsiverš ne kas kitas, o kinrožė. Šis ingredientas sparčiai populiarėja ir laikui bėgant jos populiarumas tik didės. Kinrožė garsėja dėl skaisčiai raudonos spalvos ir išskirtinio, rūgščiai salstelėjusio skonio. Dažniausiai a...
Pasigedusios tikros kinų virtuvės atidarė savo restoraną: tik autentiški patiekalai ir jokio kičo (91)
Vilniaus senamiestyje, judrioje ir gražioje Dominikonų gatvėje, Dievo Gailestingumo šventovės pašonėje, įsikūręs kinų restoranas „Leaye“ per labai trumpą laiką užsitarnavo gerą vardą ir sulaukė didžiulio lankytojų susidomėjimo. Gero maisto mėgėjai džiūgauja, kad pagaliau sostinėje atsirado vieta, ku...
Pripažinkime, kad „rusai puola“ tapo mėgstamiausiu neva ironišku posakiu iš visų tų medingalvių, kurie nemato iš Rusijos pusės jokios grėsmės.
Nepaisydami smarkaus lietaus, „Hello Kitty“ gerbėjai kantriai laukia eilėje, kol galės patekti į pirmąjį šiam japonų animaciniam filmukui skirtą restoraną, kur patiekiami kinų virtuvės patiekalai.
Vos grįžęs iš tolimosios Australijos verslininkas Žilvinas Grigaitis, kaip mat buvo įtrauktas į pramoginio kulinarinio projekto „Siurprizas lėkštėje“ sūkurį. Po Australijos saule įdegęs, gardžiausių tenykščių vynų ir patiekalų ragavęs vyras, kulinariją vadina savo aistra.