Kepti burokėliai ir grikiai – itin vykęs skonio derinys. Be to, šiltos salotos yra kur kas malonesnis pasirinkimas vėsiu metų laiku. Keptų burokėlių ir grikių salotas ruoškite tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
kokoso aliejus
7 straipsnių
Nors kokoso aliejaus naudojimas maistui gaminti vertinamas išties prieštaringai, vis daugiau mitybos specialistų giria jo naudą sveikatai. Norintiems pajusti tikrąją šio produkto vertę, vartojimui jį derėtų rinktis ekologišką, pirmojo, šalto spaudimo, nerafinuotą, nedezodoruotą ir nebalintą. Taip ji...
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų recep...
Kokosui (cocos nucifera) šį vardą suteikė ispanų tyrinėtojai. Ispanų kalba coco reiškia “beždžionės veidas” – vaisiaus viename gale yra trys įdubimai, prie kurių pridėjus ilgus plaušus, vaizdas primena beždžionės veidą.
Tiems, kurie nežino, kokosų aliejus yra kietokos vaško konsistencijos kambario temperatūroje, o sušildžius rankose ar karštame ore tampa aliejaus pavidalo. Kokoso aliejus yra natūralus produktas, kuris gali pasitarnauti jūsų odos, plaukų ir nagų grožiui, taip pat jį galima panaudoti gaminant maistą,...
Virtuvėje jis yra labai reikalingas. Ypač vasarą, kada tiek daug žalumynų, o ir ne tik. Be gero aliejaus gera virtuvė vargiai išsiverčia. Juk pirmas dalykas, kurį pastebime nesėkmingai pavalgę, kokioje nors nelabai aiškioje maitinimo įstaigoje, yra pasilikęs prasto aliejaus skonis. Jis ten guli ir u...