Konjakas

29 straipsnių

Konjakas (nuo pranc. Cognac – miestas Prancūzijos Šarantos departamente) – brendis, gaminamas Prancūzijos Konjako (Cognac) miesto apylinkėse, laikantis valstybinės organizacijos Bureau National Interprofessionel du Cognac nustatytų reikalavimų.

Obuolių štrudeliui (t.y. vyniotiniam obuolių pyragui) paruošti reikia laiko ir pastangų, tačiau rezultatas to vertas. Šį geriausią rudens skanėstą patiekite su minkštais vaniliniais ledais arba vaniliniu padažu.

www.5braskes.lt

Moterys, gimusios arba tapusios karališkųjų šeimų narėmis, nemažai išmano apie grožį, juk jų veidus matome beveik visur, tapomi jų portretai arba jos fotografuojamos, o po to atidžiai apžiūrinėjamos ir jomis žavimasi be galo. Be to, jos tiesiog turi atrodyti gerai. Čia aptarsime keletą geriausių (ir...

Tikriems blynų gerbėjams prancūziški Siuzetės blyneliai turėtų būti girdėti, ragauti ir greičiausiai labai mėgiami. Pačių blynų paruošimas beveik nesiskiria nuo visiems žinomų lietinių ar didelių blynų, na, gal šiek tiek turtingesne tešla, bet padažo paruošimas reikalauja pastangų ir specialių ingri...