Konservuoti pomidorai su želatina – vieni mėgiamiausių. Šitaip žiemai paruošti konservuoti pomidorai su želatina yra neištižę ir labai aromatingi.
konservuoti pomidorai
108 straipsnių
Tie, kas mėgsta balandėlius, bet neturi jokio noro prie jų sugaišti kelias valandas, labai rekomenduoju išbandyti šį vienos keptuvės tingių balandėlių receptą. Skonis toks pats kaip ir tradicinių balandėlių, tik prireikia perpus mažiau laiko ir pastangų. Idealus balandėlių receptas visiems tinginėli...
Pietums – meksikietiška sriuba su mėsos kukuliais. Itin sodraus skonio, o jei norisi aštrumo, dėkite daugiau aštraus padažo. Meksikietišką sriubą su mėsos kukuliais valgykite karštą.
Šakšuka su saliamiu labai soti, tad patiekalas puikiai tiks ir pietums ar vakarienei. Valgykite karštą – toks patiekalas yra pats gardžiausias. Šakšuka labai skanu su česnakiniu batonu.
Makaronai su tunu, pagardinti pomidorais ir kukurūzais, – puikiai tiks pietums ar vakarienei. Sotus ir maistingas patiekalas. Patiekiant makaronus su tunu galite apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu.
Nesudėtingai paruošiami vištienos petukai su pomidorais ir sojų padažu. Petukai marinuosis pusvalandį, o keps apie 20 minučių, tad teks palaukti. Prieš patiekiat vištienos petukus su pomidorais ir sojų padažu papuoškite bazilikų lapeliais.
Avinžirnių ir daržovių karis – patiekalas, kurį galima valgyti vieną arba kaip garnyrą. Valgykite karštą. Prieš patiekdami avinžirnių ir daržovių karį papuoškite kalendrų lapeliais.
Kreminė kukurūzų sriuba su rūkyta paprika – pilna skonių. Ir jos spalva – tiesiog nuostabi. Kreminę kukurūzų sriubą su rūkyta paprika pagardinkite žiupsneliu rūkytos paprikos.
Kitokia nei mums įprasta yra meksikietiška kiaušinienė. Itin patinks naujo skonio ieškantiems, gurmanams. Meksikietišką kiaušinienę pagardinkite pipirais.
Vištienos troškinys su čiorisu – išbandykite šį receptą. Pikantiškas troškinys jūsų nenuvils. Vištienos troškinį su čiorisu apibarstykite smulkintais česnakų laiškais.
Avinžirnių ir daržovių troškinys su ryžiais patiks vertinantiems lengvus patiekalus. Šis bus sotus, bet neapsunkins virškinimo proceso. Avinžirnių ir daržovių troškinį su ryžiais patiekite su virtais ryžiais ir papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Jei ieškote recepto lengviems pietums ar vakarienei, šis keptas halumio sūris su avinžirniais puikiai tiks. Ir skanu, ir sveika. Iškeptą halumio sūrį su avinžirniais papuoškite bazilikų lapeliais.
Jei nežinote, ką gaminti pietums, tebus užkepti bulvių virtinukai su šonine. Sūrio kiekį reguliuokite pagal save – vieniems patinka, kai jo gausiau, kitiems – atvirkščiai. Užkeptus bulvių virtinukus papuoškite baziliko lapeliais.
Norintiems recepto su jūrų gėrybėmis, rekomenduojame midijas su pomidorais. Gana nesunkiai paruošiamas patiekalas stebina savo skoniu ir aromatais. Papuoškite midijas su pomidorais krapų šakelėmis.
Pagaminkite pusryčiams šakšukos – nepasigailėsite. Tai sotūs ir maistingi pusryčiai. O užtruksite vos 15 minučių. Šakšuką pagardinkite bazilikų lapeliais.
Atvėsus orams išsivirkite aitriosios sriubos. Soti, tiršta sriuba neabejotinai patiks kiekvienam. Išvirusią aitriąją sriubą patiekite su tarkuotu sūriu.
Jautienos troškinys – ne tas patiekalas, kurį būtų galima pagaminti prabėgomis. Reikia lukterėti, kol mėsa išsitroškins. Patiekite jautienos troškinį su mėgiamu garnyru.
Pietums ar vakarienei pasigaminkite lazaniją. Šiam patiekalui nesugaišite daug laiko, nes nereikės gaminti padažo – naudosite rikotos sūrį. Iškepusią lazaniją papuoškite baziliko lapeliais.
Makaronai su faršu – vienas populiariausių makaronų patiekalų. Dėl to, kad skanu, dėl to, kad greitai ir nesudėtingai paruošiama. Prieš patiekdami makaronus su faršu apibarstykite kietuoju sūriu.
Aitri sriuba turi savo žavesio. Su jautienos faršu, sūriu ji itin soti ir labai kvapni. Valgykite aitrią sriubą su karšta čiabata.