Jei mėgstate tortilijas su faršu, griebkite receptą ir gaminkite. O jei niekada neragavote, pats metas išbandyti. Tortilijos su faršu – tikrai dėmesio vertas patiekalas.
Konservuotos pupelės
35 straipsnių
Pupelės – tai pupinių šeimos augalas, o jų rūšių pasaulyje yra net apie 50. Pupeles bent kartą esame ragavę kiekvienas. Vis dėlto, ne visi pupeles mėgsta ir tikrai ne visi jas vartoja. Pupelių simpatikai apie jų naudą dažniausiai žino, tačiau tie, kurie šių daržovių nemėgsta, turėtų suklusti. Tai – ...
Aitri sriuba turi savo žavesio. Su jautienos faršu, sūriu ji itin soti ir labai kvapni. Valgykite aitrią sriubą su karšta čiabata.
Be šios mišrainės vargiai ar galėčiau įsivaizduoti bent vienas Kūčias ar Kalėdas. Tai tiesiog būtina mišrainė ant lietuviško, šventinio stalo. Būtent burokėlių, pupelių ir bulvių mišrainės variantų galima prigalvoti įvairiausių, pavyzdžiui, papildomai įdėti virtą morką, virtą kiaušinį, konservuotų ž...
Net labai sveikai atrodančiuose maisto produktuose dažnai slypi tikra cukraus bomba. Norint to išvengti, būtina skaityti etiketes, LRT TELEVIZIJOS laidoje pabrėžia Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. Anot jo, perteklinio cukraus gali būti produktuose, be kurių dažn...
Karis ir kokosų pienas – mums jau pažįstama egzotika. Tačiau recepte naudojamos baltosios pupelės atneša ne tik puokštę naudingų medžiagų, bet ir naujų, kitokio skonio atspalvių. Šis subtilaus skonio patiekalas puikiai tiks vakarienei. Jei vengiate angliavandenių, valgykite jį vieną, jei norite daug...
Šaltuoju metų laiku per vasarą sukauptų vitaminų atsargos ima sekti, tad vertėtų paieškoti naujų sveikatos šaltinių. Tokiu metu trūkstant šviežių vaisių ir daržovių specialistai siūlo atsigręžti į alternatyvius produktus, pavyzdžiui, pupeles.