Iš meksikiečių virtuvės atkeliavę nachos netruko sulaukti pripažinimo. Dabar tai – vienas populiariausių užkandžių, kuris mėgiamas tiek vakarėlių, tiek šeimos laisvalaikio metu. Nachos valgykite, kol karšta.
Kukurūzų traškučiai
13 straipsnių
Mėsainis su gvakamole ir traškučiais – ne tik rengiant iškylą. Jie puikiai tiks ir vakare, grįžus po darbo. Ir jei nėra grilio, galima paruošti kepant keptuvėje. Mėsainį su gvakamole ir traškučiais patiekite dar šiltą.
Kai kurie grilio mėgėjai iki šiol gamina tik klasikinius mėsainius. „Baiminamasi eksperimentuoti, bet visiškai be reikalo, – tvirtina Šiaulių Valstybinės kolegijos Organizacijos komunikacijos ir rinkodaros antro kurso studentė Kotryna Petrikaitytė. – Šie mėsainiai tiesiog tirpsta burnoje.“ Kotryna d...
Artėjant Naujųjų metų sutikimui norisi išsisukti be didelių patiekalų gaminimo, todėl dažniausiai ruošiami įvairūs užkandžiai. Šis meksikietiškas užkandis populiarus visame pasaulyje ir akimirksniu dingsta nuo stalo.
Ruošiantis šventėms ar laukiant svečių, tenka pasukti galvą, kokiais užkandžiais juos pavaišinti. Kuo nustebins draugus, jau žino kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, kartu su „Santa Maria“ šefu Artūru Braslausku gaminęs traškius vištienos gabaliukus ir užkeptus kukurūzų traškučius.
Kalis, magnis, geležis, cinkas, vitaminai B1, B6. Labai daug baltymų ir pagaliau sulauktas sotumo jausmas. Kas tai? Atspėjote! Tai raudonosios pupelės, pasiruošusios kasdien nustebinti savo panaudojimo patiekaluose galimybėmis. Šįkart ši ankštinė daržovė pirmuoju smuiku griežia avokadų užtepėlėje, j...