Lombardija – Emilija-Romanija – Venetas – trys regionai, kurie garsėja vynais bei turbūt visam pasauly žinomu sūriu, actu bei kumpiu. Na, čia kalbant tik apie maistą, visos kitos gerybės, kaip šimtamečiai miestai, išskirtiniai Unesco paveldai, Ferrari tėvynė, gali būti randamos vartant įvairiausias ...
kulinarinės kelionės
5 straipsnių
Juk būna taip: pamatai šalį ir įsimyli. Galėtum keliauti ten kasmet, kasmet atrasti naujų vietų, naujų įspūdžių ir naujų skonių. Taip nutiko ir Lietuvos ambasadoriaus Izraelyje Dariaus Degučio žmonai, aistringai kulinarei Nidai Degutienei.
„Vieni atradimai būna tikrai skanūs ir įdomūs, kiti – labai keisti. Galvoji: „Kaip jie gali tai valgyti?!“, – įspūdžius iš kulinarinių kelionių pradeda keliauti itin mėgstanti picerijų tinklo vadovė Giedrė Kvedaravičienė.
Įkvėpimo ir idėjų nestokojantys „Virtuvės mitų griovėjai“ pristato savo kulinarinių kelionių Italijoje rezultatus: lankydamiesi įvairiuose Toskanos regiono kampeliuose, vaikinai savo virtuvę įsirengdavo tiek svečiuose pas vietinius gyventojus, tiek ir Pizos bokšto papėdėje. Atraskite žinomus Italijo...
Įkvėpimo ir idėjų nestokojantys „Virtuvės mitų griovėjai“ pristato savo kulinarinių kelionių Italijoje rezultatus: lankydamiesi įvairiuose Toskanos regiono kampeliuose, vaikinai savo virtuvę įsirengdavo tiek svečiuose pas vietinius gyventojus, tiek ir Pizos bokšto papėdėje. Atraskite žinomus Italijo...