Kuri šeimininkė nesusiduria su kiaušinio problema. Ne, ne klausimo „Kas atsirado pirma - višta ar kiaušinis?“, o trynio nuo baltymo atskyrimo problema. Gudrieji mūsų broliai iš Azijos siūlo video pamokėlę, kaip tai padaryti labai paprastai. Kaip sakoma - genialu tai, kas paprasta.
Kulinarinės pamokėlės
3 straipsnių
Šį kartą Martynas gamina azijietiškas vištienos salotas. Patiekalui pagaminti reikės: vištienos, morkų, agurkų, čili pipirų, sezamo sėklų, kalendros, acto, skrudintų sezamų sėklų aliejaus, cukraus sirupo, druskos, juodųjų pipirų.
Restorano „Čaichana” vyr. virėjas Mumin-Akia atskleidžia mums uzbekų virtuvės paslaptis. Šįkart jis parodys, kaip reikia gaminti tradicinį šašlyką. Uzbekai dažniausiai šašlyką gamina iš avienos, tačiau žinodamas lietuvių maitinimosi įpročius sumanusis Mumin-Akia ją pakeis kiauliena.