Lietuvos paukštininkystės asociacija

13 straipsnių

Parengė Lietuvos paukštininkystės asociacija

Daugelis renkasi Lietuvoje užaugintą paukštieną ne tik palaikydami vietinius ūkininkus, bet ir dėl akivaizdžių privalumų. Trumpesnės tiekimo grandinės užtikrina, kad švieži produktai greičiau pasiekia parduotuves, išlaikydami natūralų skonį. Be to, aiški produkcijos kilmė suteikia daugiau pasitikėji...

Parengė Lietuvos paukštininkystės asociacija

Šiandien, kai parduotuvių lentynos lūžta nuo įvairiausių produktų gausos, kaina dažnai tampa lemiamu vartotojų pasirinkimo kriterijumi. Tačiau Lietuvos ūkininkai, siekiantys aukščiausių kokybės standartų, yra įsitikinę – pirkėjai vertina vietinės produkcijos unikalumą. Tai skatina juos ne tik puosel...

Parengė Lietuvos paukštininkystės asociacija

Mūsų šalies gyventojų itin vertinama Lietuvoje užauginta ir pagaminta paukštiena sėkmingai įsitvirtino užsienio rinkose. Ir tam yra svarių priežasčių – pagal Nacionalinę maisto kokybės (NKP) sistemą sertifikuoti vištienos produktai vertinami kaip sveikatai palankesni ir išskiriantys itin aukšta koky...

Parengė Lietuvos paukštininkystės asociacija

Šimtai triukų, kaip paukštieną paruošti sultingai, sveikai ir skaniai, dar negarantuoja sėkmės. Net patyrę virtuvės šefai sutiks, kad pirmiausia ir svarbiausia – pasirinkti kokybišką mėsą. Pagal Nacionalinę maisto kokybės (NKP) sistemą sertifikuota ir „Nacionalinė kokybė Lietuva“ ženklu pažymėta pau...

Lietuvoje nuo paukščių gripo praėjusią savaitę nugaišus pirmiesiems sparnuočiams, valdžios institucijos imasi prevencinių veiksmų skelbdamos rekomendacijas ir vykdydamos informacinę kampaniją. Naujienų agentūros ELTA kalbinti paukščių augintojų atstovai teigia, kad priemonės būtinos ir kol kas jų pa...