Į „Delfi“ kreipėsi skaitytoja Jūratė, nusistebėjusi, ar normalu už indelį trešnių iš kioskelio šalia parduotuvės susimokėti 16,5 euro. Ji pasakojo pamačiusi, jog 100 gramų kainuoja 1,5 euro ir nutarusi, kad visai normali kaina, tačiau nepagalvojusi, kad į vieną indelį gali sutilpti ir daugiau nei ki...
Lietuvos uogų augintojų asociacija
3 straipsnių
Vilniaus turgeliuose jau galima aptikti pirmojo lietuviško derliaus vaisių – daugiausia žalumynų, tačiau atsiranda ir braškių. Prekeiviai sako, kad žmones labai domina lietuviška produkcija, skuba ieškoti visko, kas auginama vietoje, tačiau kainos kol kas kandžiojasi. Savo ruožtu ekspertai atkreipia...
Lietuviškos braškės – jau ant prekiautojų prekystalių, tačiau kol kas šių uogų kainos kandžiojasi. Už kilogramą prašoma daugiau nei 12 Eur, tačiau prekybininkai sako, kad kai kur jos – net pigiau nei pernai.