– Pirmas mano patiekalas – bandelės, kurias penktoje klasėje, kai tėvai buvo darbe, sugalvojome išsikepti su jaunesniu broliu. Matėm, kad mama jas minko iš miltų ir vandens. Mes nieko daugiau ir nedėjome. Bandelės iškepė tokios kietos, kad, kai susipykau su broliu ir mečiau vieną į jį, praskėliau ga...
maisto gaminimas
63 straipsnių
Telšiuose gyvenanti Laima Šapienė turi du pomėgius: maisto gaminimą ir gėlių auginimą. Internete pasidalijusi „Paskenduolės“ bandelėmis sulaukė didžiulio susidomėjimo. Visiems rūpėjo sužinoti, kodėl itin apetitiškai atrodančios bandelės gavo tokį pavadinimą ir kaip jas gaminti. Šią paslaptį, o ir re...
Minkšta ir labai gardi ruginė duona be raugo: pagaminsite greitai ir lengvai, o rezultatas nustebins (1)
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 90 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi naminės duonos receptu.
Tinklaraščio „Maisto mėgėja“ kūrėja Kristina Naturjevienė labai mėgsta gaminti maistą, o prieš šventes – ypatingai. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalijo Kalėdinio medaus pyrago r...
Vieniems maisto gaminimas yra pareiga, kiti tvirtina, kad tai yra pati geriausia meditacija. Privačias vakarienes, kartu su klientais gaminantis Lietuvoje gyvenantis virtuvės šefas Matteo Covacci sako, kad bendraudamas dažnai girdi, jog maisto gaminimas padeda atsipalaiduoti. Jis išduoda, kokių pati...
Praktika rodo, kad racionaliai šeimininkaudami galime sutaupyti 10 proc. ir daugiau energijos bei atitinkamai sumažinti savo išlaidas.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi traškios vištienos receptu.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi varškės pyrago receptu.
Actas – vienas iš dažniausiai virtuvėje naudojamų prieskonių, suteikiantis maistui ypatingą skonį ir aromatą, nuo senų laikų naudojamas virtuvėje bei maisto pramonėje kaip puiki konservuojanti medžiaga, neleidžianti daugintis mikroorganizmams.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi varškės pyrago receptu.
Prasidėjęs grilio sezonas vilioja atvirame ore pasigaminti įvairių skirtingų patiekalų bei garnyrų: sultingą vištieną, šviežias daržoves, jūros gėrybes. Vis dėlto, kad paruoštumėte kuo gardesnius patiekalus, pravartu žinoti ir kelias skirtingų patiekalų gaminimo gudrybes: kaip priderinti tinkamus ma...
Maisto švaistymo problema prasideda namų virtuvėje: tyrimas rodo, kad 6 iš 10 lietuvių nesuvartoja viso maisto ir likučius išmeta į šiukšliadėžę. Dažniausiai išmetamas pagamintas, tačiau nesuvalgytas maistas, o iš pavienių produktų į šiukšlių dėžę daugiausiai keliauja duona.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi patarimais, kaip natūraliai nudažyti kiaušiniu...
Užgavėnės – šventė, simbolizuojanti žiemos išvarymą siekiant prisišaukti pavasarį ir žyminti paskutinę žiemos mėsiedo dieną. Ši šventė yra neatsiejama nuo persirengėlių, kaukių, Lašininio ir Kanapinio kovos bei, žinoma, Užgavėnių blynų!
Užgavėnės – šventė, simbolizuojanti žiemos išvarymą siekiant prisišaukti pavasarį ir žyminti paskutinę žiemos mėsiedo dieną. Ši šventė yra neatsiejama nuo persirengėlių, kaukių, Lašininio ir Kanapinio kovos bei, žinoma, Užgavėnių blynų!
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalijo varškėčių receptu.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalijo trupininio varškės pyrago receptu.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalijo „Oreo“ sausainių torto receptu.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 78 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalijo sūdytos lašišos receptu.
Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 78 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina pasidalino burokėlių ir silkės mišrainės receptu.