Konservuoti pomidorai su želatina – vieni mėgiamiausių. Šitaip žiemai paruošti konservuoti pomidorai su želatina yra neištižę ir labai aromatingi.
marinuoti
71 straipsnių
Kai nebesuvalgome, pats metas marinuoti pomidorus. Žiemos metą atidarytas stiklainis su marinuotais pomidorais bus puikus garnyras prie mėsos, žuvies patiekalų.
Išbandykite korėjietiškus marinuotus agurkus – itin patiks mėgstantiems pikantišką skonį. Valgykite šiuos marinuotus agurkus jau po 24 valandų.
Receptas susiruošusiems ruošti marinuoti agurkus žiemai. Juo dalijasi maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ kūrėja Renata Šniolienė. Šitokiu būdu pagaminę agurkų žiemai turėsite du produktus vietoj vieno.
Šparaginės pupelės žiemą bus puikus garnyras. Darbas greitas – marinatą išvirsite per 5 minutes. Karštu marinatu užpilkite šparagines pupeles ir sandariai užsukite dangtelius.
Ypač sultingų kiaulienos šonkauliukų receptas. Patarimu, kaip tokius pasigaminti, dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Neabejokite – gaminant pagal šį receptą kiaulienos šonkauliai visada bus nepriekaištingo skonio.
Šiltėjančios dienos primena, kad grilio sezonas jau atėjo, o jis neįsivaizduojamas be marinuotų raudonųjų svogūnų. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi patarimu, kaip paruošti šį garnyrą. Marinuotus raudonuosius svogūnus galėsite valgyti jau po 8 valandų.
Marinuoti burokėliai su krevetėmis suteikia ne tik skonio įvairovės, bet ir įdomios tekstūros, tad tai gali būti tikrai malonus atradimas draugų susibūrimo progose. Marinuoti burokėliai su krevetėmis gali tapti jūsų šventiniu patiekalu.
Krevečių sevičė – patiekalas, kurio nereikia nei virti, nei kepti. Pamarinavę kelias minutes netrukus krevetes galėsite ir valgyti. Krevečių sevičė – labai gardu!
Šis receptas – marinuotų agurkų su garstyčiomis – itin greitam valgymui. Plonai pjaustyti agurkai pasimarinuos per 20-30 minučių. Marinuoti agurkai su garstyčiomis – gardus garnyras.
Azijietiškai marinuoti baltieji ridikai tiks prie mėsos patiekalų, tiks dėti į salotas. Traškūs pikantiško skonio – tikrai neliksite jiems abejingi. Patiekdami azijietiškai marinuotus baltuosius ridikus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Greitai marinuoti agurkai su kmynais, o skonis – ypatingas. Dėmesio vertas receptas, kuris itin aktualus vasarą. Pamarinuokite agurkus 15–20 min.
Tailandietiška vištiena – ne kasdienis patiekalas. Reikia skirti laiko ir marinavimui, ir troškinimui. Tačiau, patikėkikte, – šis tailandietiškos vištienos receptas jūsų nenuvils.
Šios salotos su ant grilio keptu tofu sūriu yra nuostabus vasaros sezono patiekalas. Šios salotos yra ne tik gaivios ir skanios, jos taip pat yra labai maistingos ir sveikos. Puikiai tiks jei norite nustebinti svečius, atkeliavusius į grilio vakarėlį.
Jei laukia iškyla gamtoje, aštrių vištienos sparnelių receptas jums tikrai pravers. Marinuosite sparnelius valandą, o iškepsite per 15 minučių. Iškeptus aštrius vištienos sparnelius papuoškite petražolių lapeliais
Marinuoti pomidorai pravers, kai norėsite pikantiško skonio garnyro. Marinuoti nepjaustyti šie pomidorai ir vizualiai atrodys itin gerai. Atidarytą marinuotų pomidorų stiklainiuką laikykite šaldytuve.