Meksikos virtuvė

41 straipsnių

Pačios sriubos pavadinimas labai skambus, tačiau sriubai pagaminti naudojami ingredientai yra labai paprasti: pupelės, pomidorai, svogūnas, česnakas. Na, o papildomai aštrumo suteikia konservuoti čipotlės čili pipirai, bet jeigu nemėgstate aštriai, galite šių pipirų ir nenaudoti. Arba jeigu nerandat...

Sopa Azteca – tai labai įdomi, be galo skani ir labai paprastai paruošiama sriuba. Sopa Azteca pagaminti prireiks itin nedaug ingredientų, o tiems, kas negali nė dienos be mėsos, siūlau papildomai įdėti virtos ar keptos, suplėšytos ar susmulkintos vištienos ar kitos mėgstamos mėsos. Ir dar truputį a...

Turbūt būtų sunku rasti žmogų, kuris nemėgsta fajitų! Jei dar negaminote jų namuose, tuomet pats metas išmėginti! Fajitos yra Tex-Mex (Teksaso-Meksikos) patiekalas, kurį sudaro tortilijos, kepta mėsytė, keptos arba šviežios daržovės, įvairūs padažai ir kiti priedai. Kitaip tariant, patiekalas labai ...

Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.

Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.