Vasara dar tik prasidėjo, tačiau kepsninėse jau čirška gardūs kepsniai, šonus kaitina šonkauliukai ir lietuvių itin pamėgti šašlykai. Švelniai apskrudę iš išorės ir minkštutėliai viduje, patiekti su grilyje keptomis ar iš Lietuvos ūkių ką tik atvykusiomis šviežio derliaus daržovėmis – kas galėtų ats...
mėsos marinatai
3 straipsnių
Pagaliau prasidėjusios šiltos dienos skatina kuo daugiau laiko praleisti lauke. Gryname ore norisi gerti kavą, žaisti su vaikais bei, žinoma, gaminti. O pasijusti tikrais grilio patiekalų virtuozais ne taip ir sunku: juk jame kepti galima bene viską. Vieni populiariausių pasirinkimų – krevetės bei š...
Po visus namus pasklidęs dar garuojančio kepsnio aromatas kaipmat atvilioja visus prie Velykų stalo. Minkštutėlis keptas kiaulienos kumpis, o gal sodri ir sultinga jautienos išpjova – laiko išbandyti ir lengvai paruošiami marinatai padės atskleisti šviežios kokybiškos mėsos skonį ir bet kurį kepsnį ...