mėsos technologas

5 straipsnių

Mėsos technologas – specialistas, dirbantis su žalia mėsa, ją išpjaustantis, vertinantis, rūšiuojantis.

Mėsos technologas pataria, kaip sužinoti, ar mėsa tikrai šviežia: vertinkite pagal šiuos 4 kriterijus

Norintiems iškepti minkštą ir sultingą antį traškia plutele – ekspertų patarimai

Pasidalijo 6 gudrybėmis ir 1 nauju būdu, kaip kepti vištienos blauzdeles, kad jos idealiai apskrustų

Mėsos technologas paaiškino, kam reikalingos skirtingos mėsos muštuko pusės: ne visi teisingai jį naudoja

Maisto ekspertas dalijasi gudrybėmis, kaip patiems pasigaminti liuliakebabą ir ką daryti, kad mėsa nuo iešmo nenukristų į žarijas

Ne kiekvienas žino, kuo skiriasi šnicelis, karbonadas ir muštinis – pasakė, kaip gaminti, kad mėsa būtų tikrai sultinga

Mėsos technologas pataria, kaip vištą marinuoti ir iškepti, kad būtų tobula – norintiems ryškesnio skonio pravers keli triukai

Pasakė, į ką atkreipti dėmesį renkantis jautieną: viena detalė išduoda, kad mėsa ne šviežia

Mėsos technologas išsklaidė dažniausius mitus apie mėsą: įvardijo esminę klaidą, kurią darome ją marinuodami

Šašlykų sezonas įsibėgėja: 5 mėsos technologo patarimai, kaip juos iškepti tobulai