Mielinės bandelės, dar šiltos su arbata ar kava. Skamba kaip palaima, tiesa? Nėra ko delsti – gardžių, minkštų bandelių galima išsikepti ir patiems.
mielinės bandelės
6 straipsnių
Nors maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ autorė Zina Bružienė nemėgsta svaidytis šabloninėmis frazėmis, tačiau iškepusi mielines bandeles su aguonomis ir ruošdamasi receptu pasidalyti su sekėjais, prisipažino įrašą norėjusi pradėti tokiais žodžiais: „Tokių jūs dar neragavote“. Tinklaraštininkė pir...
Nuostabaus skonio mielinės bandelės paskleis ateinančių švenčių kvapus. Moliūgas, cinamonas, migdolų drožlės – tai tikrai neeilinis kepinys. Mielines bandeles suvartokite per 3–4 dienas.
Mielinės bandelės nebūtinai ruošiamos kelias valandas. Štai receptas, pagal kurį jas valgysite jau po pusvalandžio. Iškeptas mielines bandeles galite apibarstyti milteliniu cukrumi.
Jeigu norite nustebinti išskirtinio grožio bei skonio bandelėmis, tad rekomenduojame išbandyti šį receptą. Be to, moliūgų kalnai patys nesusivalgys, ar ne?
Esu visiška makaronų, bandelių, tortų bei pyragų nemėgėja. Trumpai tariant, saldumynai ne man, miltiniai patiekalai ne man, bet kai šeima labai labai nori, neatsispiriu ir aš išbandyti vieną kitą receptą.