miltai

1016 straipsnių

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Turi daug angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

13 miltų be glitimo – Vaida Kurpienė pasakoja, kurie jų kaloringiausi, o kurie – tikra antioksidantų bomba

Vyšnios tikrai naudingos organizmui ir jomis verta mėgautis visą vasarą, todėl rekomenduojama kepti vyšnių pyragą. Tai vienos daugiausiai antioksidantų turinčių uogų, taip pat vyšnios gali padėti sustiprinti imunitetą, pasižymi uždegimus slopinančiomis savybėmis. Sakoma, kad valgant daug vyšnių gali...

Nesvarbu, kaitina karštis ar pila lietus – patiekalai iš bulvių yra neatsiejami nuo lietuvių stalo. Paprastai bulves lietuviai valgo pietums ar vakarienei, tačiau, pavyzdžiui, Ispanijoje šios daržovės mėgstamos net ir pusryčiams. Šviežio derliaus bulvės pasižymi gerųjų savybių gausa. Daugiausiai nau...

Matcha – tai pačios aukščiausios kokybės nekaitinti, neskrudinti, labai atsargiai išdžiovinti žalios arbatos milteliai. Matcha pilna antioksidantų, padedanti šalinti toksinus, skatinantis medžiagų apykaitą, pilna chlorofilo ir vitaminų. Kartu su augaliniu pienu ir karštu vandeniu galima pasigaminti ...