Miltiniai patiekalai

596 straipsnių

Virtus chinkalius žino visi kartvelų virtuvės gerbėjai, o štai keptų chinkalių receptu dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Nuostabus patiekalas tikrai nepaliks abejingų. Mėgaukitės keptais chinkaliais tiek pietų ar vakarienės, tiek vakarėlių metu.

Jei ieškote idėjų naujiems užkandžiams, išbandykite marinuotų alyvuogių receptą. Alyvuogės su priedais sukuria išties nepakartojamo skonio užkandį – su tuo sutiks ir jūsų svečiai. Marinuotas alyvuoges galima valgyti su duona, o galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar sūrio patiekalų.

Puiki idėja vakarėliui, iškylai ar tiesiog pusryčiams, vakarienei – lavašo suktinukai su įvairiais įdarais. Svarbu pasirinkti tinkamas įdaro sudedamąsias dalis, nes priešingu atveju suktinukas gali būti negrįžtamai sugadintas. Viena tokių pavojingų sudedamųjų dalių – agurkas. Agurkas gali sudrėkinti...

Vyšnios tikrai naudingos organizmui ir jomis verta mėgautis visą vasarą, todėl rekomenduojama kepti vyšnių pyragą. Tai vienos daugiausiai antioksidantų turinčių uogų, taip pat vyšnios gali padėti sustiprinti imunitetą, pasižymi uždegimus slopinančiomis savybėmis. Sakoma, kad valgant daug vyšnių gali...