Prancūziškais „oro bučinukais“ vadinamas desertas – ne šių laikų išradijmas. Receptas žinomas daugiau nei 200 metų ir niekada neprarado populiarumo.
morengai
10 straipsnių
Kai norisi ypatingo deserto, daug sukti galvos nereikia. Pasigaminkite morengų desertą – prireiks vos 4 ingredientų, o morengų desertyo skonis – dieviškas!
Ar jau žinote, ką ruošite Naujųjų metų nakčiai ir kokiais gardumynais dekoruosite šventinį stalą? Delfi Maisto skaitytojams, ką privalu pasigaminti ar išsikepti Naujiesiems, patarė ilgalaikė kulinarinio žurnalo „Verdu ir Kepu“ vyr. redaktorė, kulinarinių knygų autorė ir konditerinės studijos „Baker ...
Burnoje tirpstantys morengai yra populiarus desertas ar tortų puošmena, kuriai tereikia vos dviejų ingredientų – kiaušinių baltymų ir cukraus. Vis tik, pasak prekybos tinklo „Iki“ kepyklų vadovės Nijolios Juchnevič, morengų gamyba daugeliui šeimininkių iki šiol kelia stresą. Tačiau baimintis nėra ko...
Charizmatiškasis Gian Luca Demarco stebisi lietuvių įpročiu valgyti sočius pusryčius: „Jūs, lietuviai, valgote lyg išeidami į karą.“ Į tokį pasakymą šmaikščia pastaba atsako Ali Gadžijevas – juk italai, turėdami penkias valandas siestos, gali sau leisti dienos metu valgyti daug kartų, todėl jiems pu...
Ko gero, pamatę šį nuotraukų koliažą imsite svarstyti – kas gi sieja tokius skirtingus patiekalus? Tačiau tiesa yra ta, kad už kiekvieno jų stovi po charizmatišką virtuvės virtuozą – modernios konditerijos pradininkas Lietuvoje, „Ali šokoladinės“ įkūrėjas – Ali Gadžijevas ir Italijos kulinarijos ins...
„Ticket to the Kitchen“ virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas Užgavėnėms siūlo gardžius lietinius net su 3 rūšių įdaru!
Valentino dienos proga siūlau daug laiko virtuvėje negaišti, nes juk ne tam ši šventė skirta.