Obuolienė

19 straipsnių

Indrė Pepcevičiūtė-Bogušienė

Obelis prie namų ar soduose auginantys jau suka galvas – ką daryti su derliumi. Dėžės sparčiai pildosi, bet visų juk nesuvalgysi. Žinoma, obuoliais, kaip ir kitomis gėrybėmis, visada galima pasidalyti su kitais, jei jų turite išties daug – galbūt naudinga ir parduoti. O jei net ir tai darant lieka d...

Jurga Brazauskaitė

Bulviniai blynai yra toks paprastas, bet dažniausiai nenuviliantis lietuviškas patiekalas. Ir saugus maistas savaitgalį pavaišinti tėvus arba senelius. Be to, visai neblogai po truputį šluoti bulvių atsargas, pavasaris – ne už kalnų, ir jų norėsis mažiau arba jau lauksite ankstyvų šviežių.

Ar esate patyręs virtuvės virtuozas, ar dar tik žalias naujokas – visiems maga savo pačių rankomis sukurti ir tradicinių skonių, o tam tereikia atsigręžti į laiko patikrintus receptus. Šį kartą siūlome prisiminti penkis populiarius uogienių receptus, kurių skonį visi gerai pažįstame dar nuo vaikystė...