Naujoje „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“ laidoje Orijus Gasanovas kartu su socialiniuose tinkluose staiga išgarsėjusia Roberta Gailiūte leidosi į Lukšius, Vilkaviškį ir Kazlų Rūdą, kur ragavo įdomius patiekalus. Vienas jų nė vienam negirdėtas – įdaryta kopūsto galva, dar juokais vadinama šūstru balandė...
Orijaus gastrolės Lietuvoje
8 straipsnių

Orijaus gastrolės Lietuvoje – tai unikalūs pasakojimai apie gražiausias ir įdomiausias Lietuvos vietas. Keliaukite kartu su Orijumi ir atraskite neatrastus maršrutus ir autentiškas patirtis. Straipsniuose rasite naudingų patarimų keliautojams ir rekomenduojamas lankytinas vietas Lietuvoje!
Orijaus GASTROlės Lietuvoje. Lieknutė blondinė didžiuojasi savo ypatingu apetitu: galiu visą dieną valgyti ir dar norėsiu (1)
Staiga socialiniuose tinkluose išgarsėjusi gražuolė Roberta Gailiūtė save vadina nepasotinama blondine. „Galiu visą dieną valgyti ir dar norėsiu“, - juokiasi ji prisistatydama naujame kelionių ir kulinarijos šou „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“.
Restoranas Lietuvoje siūlo blynus, apie kuriuos daugelis nėra girdėję: tokių negausite niekur kitur (4)
Laidoje „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“ Orijus Gasanovas visoje šalyje lankosi ten, kur galima skaniai pavalgyti. Šį kartą kartu su valgytoju Edvinu keliautojas nukako į Uteną, Zarasus ir Visaginą.
Utena, Zarasai ir Visaginas – per vieną dieną apvažiavus šiuos tris miestus liksite sotūs ir labai laimingi, juose yra tokio maisto apie kurį privalo žinoti kiekvienas lietuvis.
Tokių šaltibarščių turbūt dar nesate valgę: restoranas Lietuvoje deda ingredientą, kuris visiems kelia susižavėjimą (11)
Orijus Gasanovas startuoja su nauja „Delfi“ laida „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“, kurioje su pavalgyti mėgstančiais žmonėmis keliaus po įvairiausius šalies miestus ir ragaus jų firminius patiekalus. „Visur, kur nukeliauju, daug valgau“, – iš karto prisipažino Orijus.
Orijaus GASTROlės Lietuvoje – tai kelionės po Lietuvą ten, kur galima skaniai pavalgyti! Šioje laidoje pamatysite kur ir kaip kepamas unikalus pyragas - grikinė babka, kuo ypatingos yra dzūkiškos bandos ir kaip pasigaminti naujos kartos, itin modernius šaltibarščius su gazuotu mineraliniu vandeniu. ...
Jau nuo šiandien per „Delfi“ startuoja nauja Orijaus Gasanovo laida „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“. Joje Orijus keliaus pagal nacionalinės turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ sudarytą gastronominį žemėlapį ir ragaus įvairiausius patiekalus. Plačiau apie šį projektą laidoje „Delfi diena“ p...
Jau nuo balandžio 3 d. kiekvieną ketvirtadienį „Delfi“ TV bus galima žiūrėti naują keliautojo Orijaus Gasanovo laidą „Orijaus GASTROlės Lietuvoje“. Joje „Delfi“ kelionių ambasadorius lankys kavines, restoranus, kuriuose ragaus įvairius patiekalus, bendraus su talentingais šefais, ieškos unikalių sko...