Kai darže noksta cukinijos, gaminame traškius cukinijų blynelius. Sūris suteiks pikantiško poskonio. Cukinijų blynelius valgykte su grietine ar jogurtu.
Parmezano sūris
176 straipsnių
Pikantiški pyragai – puikus būdas į racioną įtraukti daržovių. Vienas tokių – prancūziškas pomidorų ir cukinijų pyragas. Daržovių pyragams galite naudoti pačias įvairiausias gėrybes – pradedant špinatais ar pomidorais ir baigiant lietuvių pamėgtomis bulvėmis. Jeigu norite, kad pyragai būti ne tik sk...
Šis pesto padažas – kitoks nei mums įprastas. Tai virtuvės šefo Vytauto Samavičiaus receptas. Pesto padažas praturtintas riešutais, parmezano sūriu ir kitais priedais, tad imkite ir bandykite.
Šis patiekalas – makaronai su vištiena – gali būti gaminamas tiek pietums, tiek vakarienei. Švelnaus skonio, jis patiks visiems valgytojams. Patiekite makaronus su vištiena apibarstę pipirais.
Šiais sumuštinių receptais labiausiai apsidžiaugs tie, kas laukia svečių, rengia vakarėlį ar ruošiasi ilgesniam pasisėdėjimui su artimaisiais. Net trijų rūšių sumuštinius pagaminsite itin greitai ir paprastai. Patiekite sumuštinius iškart, kai pagaminsite.
Makaronai su faršu neabejotinai yra vienas populiariausių makaronų patiekalų. Paruošti gana nesudėtinga, o ir skanu,ir sotu. Patiekdami makaronus su faršu užbarstykite sūriu.
Makaronai su sūriu – skanus ir sotus patiekalas, labai tinkantis pietums ar vakarienei. Norint pateikalui suteikti dar kitokio skonio, rekomenduojame makaronus su sūriu patiekti su pačių pasigamintu pesto padažu.
„Šiandien sužinojau, kad parmezano sūris gaminamas iš karvių kūdikių skrandžių & norisi tik verkti“, – parašė vienas naudotojas „Twitter“, paskatindamas tai sužinoti ir kitus. „Šiuo metu tiesiog turėsiu tapti visišku veganu.
Makaronus su sūriu pagaminti paprasta ir lengva. Dviejų sūrių derinys – puikus: įsitikinsite tuo patys. Makaronus su sūriu pagardinkite žiupsneliu šviežiai grūstų pipirų.
Subtilaus skonio salotos su vištiena pavadintos Cezario tikrai ne garsaus Romos imperatoriaus garbei. Manoma, kad šias salotas 1924 metais atsitiktinai sukūrė italas Cezaris Cardini, kuriam priklausė viešbutis restoranas Meksikoje. Šiandieną šios salotos su vištiena, ko gero, yra vienos populiariaus...
Spagečius galima ruošti su įvairiausiu padažu, tačiau su pesto – tikra klasika. Tai patvirtins ir kiekvienas italas. Paruoštus spagečius iškart tiekite į stalą.
Kai karšta, šiltų patiekalų norisi mažiau, tad siūlome išbandyti pievagrybių karpačą. Greitai pagaminamas pievagrybių karpačas gali tapti puikiu užkandžiu užsukus netikėtiems svečiams.
Pyragai – vienas tų patiekalų, kuriuos norisi skanauti ir gaminti namuose. Visgi, šis nepaprastai gardus kepinys gali dar maloniau nustebinti, jei įprastus ingredientus pakeisite netikėtomis alternatyvomis – sveikesniais miltais, o vietoje saldžių priedų naudosite daržoves.
Auksaspalviai traškūs ryžių rutuliukai – tradicinis italų patiekalas puikus tuo, kad jį galima pasigaminti iš ryžių likučių ir užpildyti įvairiausiais įdarais. Šis patiekalas puikiai tiks paįvairinti Advento stalą.