Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
patiekalai iš grybų
6 straipsnių
Dar vienas itin lengvai pagaminamas patiekalas iš Gruzijos - pievagrybiai su sūriu. Sūrį, kitus įdaro komponentus, prieskonius rinkitės pagal savo asmeninį skonį.
Pagaliau ir mūsų namai kvepia šviežiais grybais. Kadangi voveraičių radome nedaug, tai sumaniau išvirti tirštą sriubą. Atsidariusi šaldytuvą ir šaldiklį paėmiau į akis kritusias daržoves ir jų kombinacija maloniai nustebino. Sriubą teigiamu balu įvertino netgi sriubų (ypatingai grybienių) nemėgstant...
Pyragėlius galima kepti su šviežiais, marinuotais arba džiovintais grybais - pastaruosius pirmiausia teks išmirkyti, išvirti ir sumalti.