Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.
patiekalai iš mėsos
74 straipsnių
Namuose dažnai gaminame čeburekus, išbandome įvairiausius receptus ir šitie yra tikrai arti tobulumo.
Visada gamindavau su kiauliena ar vištiena, bet šį kartą naudojau nukaulintą ir sumaltą triušieną. Skanu.
Vakare namai kvepėjo cinamonu. Jis ne tik sausainiams ir bandelėms tinkamas, bet ir vištienai. Netikite? Pabandykite pasigaminti. O gal netgi švenčių stalui tiks?
Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir antrą patiekalą.
Labai skani vištiena, o jos aromatas – kaip toje kavos reklamoje galėtų suvilioti net Kalėdų Senelį. Galbūt ir jums patiks?
Šiuos teftelius tikriausiai daug kas dar pamenate iš vaikystės, kuomet darželio ar mokyklos valgykloj juos tekdavo valgyti.
Vienos iš populiariausių ispaniškų tapų (ispaniškai „tapa“ – užkandis) yra kroketai. Vos ne kiekvienas geresnis ispaniškas baras turi savo naminių kroketų receptą. O vat mes turime savo firminį. Tai mano vyro receptas.
Už šį receptą dėkojame DELFI skaitytojai Eglei Šarauskaitei.
Siūlau išbandyti puikaus skonio vištieną, kurią pasigaminsite greitai. Bus ne gėda ir svečią pavaišinti.
Šie balandėliai tokį vardą gavo todėl, kad naudojamos Provanso žolelės.
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.