Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.
patiekalai iš žuvies
11 straipsnių
Už šį receptą dėkojame skaitytojai Gražinai K.
Nuo seno lietuviai mėgo sužvejotą laimikį ne tik kepti ar troškinti, bet ir rūkyti. Nors rūkytos žuvies dabar galime atrasti ir prekybos centruose, turbūt sutiksite, kad pabandyti šviežią žuvį išrūkyti pačiam – įdomi patirtis. Be to, išrūkyti žuvį nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti.
Puslapio „Samčio užrašai“ autorė Odeta siūlo išbandyti skanų užkandį.
Už receptą dėkojame Odetai, daugiau jos receptų rasite feisbuko puslapyje „Samčio užrašai“.
Dar vieni neįprasti blyneliai, ir pusryčiams, ir pietums ar vakarienei, o ir užkandis neprastas. Skanūs tiek šilti, tiek šalti. Vietoje lašišos galima dėti pieniškų dešrelių.
Koks gi Kūčių stalas be tradicinės silkės pataluose? Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo savo receptą.