Netrukus prasidėsiantis rugsėjis primena apie grįžimą į kasdienę rutiną, kurios neišvengiama dalis – maisto planavimas. Pietūs į darbą ar priešpiečių dėžutė mažiesiems kiekvieną rytą sukelia nemažai rūpesčių ir galvos skausmo. Tačiau pasaulyje populiarėjanti tendencija gaminti maistą namuose grąžina...
Paulius Strasevičius
7 straipsnių
Ir švenčių stalui, ir netikėtiems svečiams nustebinti: šefas pasišovė išmokyti vieno kąsnio užkandžių gudrybių (4)
Paulius Strasevičius tituluojamas jauniausiu kulinaru Lietuvoje. Pirmąją autorinę kulinarinę knygą išleidęs vos 21-erių, šiandien Paulius pristato jau ketvirtąją savo receptų knygą „Vieno kąsnio užkandžiai“.
Kulinarinių knygų autorius Paulius Strasevičius, pristatydamas savo naują leidinį „Tortai. Pagaminta namuose“ sako, kad idėja parašyti šią knygą kilo dėl to, kad iki šiol buvo sudėtinga rasti knygą, skirtą tik tortų gamybai namuose. „Man pačiam patinka tortai, tad nusprendžiau, kad reikia visus rece...
Jei tik turite laiko ir noro, visuomet stenkitės maistą gamintis patys, pataria šefas Paulius Strasevičius. Tik tuomet žinosite, kas iš tiesų įdėta į jūsų lėkštę, būsite užtikrinti produktų šviežumu ir galėsite reguliuoti cukraus kiekį, kurio, pasak pašnekovo, kasdien ir taip daug suvartojame to net...
Atrodo, žingsnis po žingsnio atidžiai sekėte visas recepto instrukcijas, tačiau iškeptas pyragas ir vėl subliuško, o žadėtas egzotiškas tolimųjų kraštų patiekalo skonis atrodo pernelyg prėskas? Tik nepulkite kaltinti kulinarinės knygos autorių – gali būti, kad vos viena, kaip jums pasirodė, nekalta ...
Skubame į pagalbą tiems, kurie nori, kad jų į darbą atsinešami pietūs būtų ne tik skanūs ir sotūs, bet ir sveiki. Šį kartą trimis nesunkiai pagaminamais pietų dėžutėse receptais dalijasi šefas Paulius Strasevičius.
Bohemiškame Kauno Žaliakalnio rajone užaugęs 20-metis kulinaras Paulius Strasevičius jau gali pasigirti populiariu maisto tinklaraščiu „Kitchen Obsession“, gausybe originalių receptų bei netrukus pasirodysiančia kulinarijos knyga. „Esu pamišęs dėl kulinarijos. Nuolatinis noras tobulėti ir sukurti na...