Kieta lyg akmuo – tokia yra kvietinė duonelė frise arba friselle, itin populiari Pietų Italijoje šiltuoju metų laiku. Nuo seno ją naudojo tiek jūreiviai, tiek piemenys, nes ši, du kartus kepta duona, išlieka tinkama vartojimui net ir metus. Tereikia trumpai pamirkyti vandenyje ir ji tampa it šviežut...
Pecorino sūris
3 straipsnių
Atsibodo didmiesčiai? Jums atrodo, kad jau matėte gražiausius Europos miestus ir Jums sukelti įspūdį sunku? Viduramžių bažnyčios, grįstos gatvelės ir nesibaigiančios alyvmedžių giraitės – šie maži Europos miesteliai padės atrasti šalies sielą.
Įkvėpimo ir idėjų nestokojantys „Virtuvės mitų griovėjai“ pristato savo kulinarinių kelionių Italijoje rezultatus: lankydamiesi įvairiuose Toskanos regiono kampeliuose, vaikinai savo virtuvę įsirengdavo tiek svečiuose pas vietinius gyventojus, tiek ir Pizos bokšto papėdėje. Atraskite žinomus Italijo...