Kartais vienas kitam pasipasakojame apie aplankytų miestų „dvasią“. Bet kas gi tai galėtų būti – ta „miesto dvasia“? Kažkur patiko, patyrėme stiprių įspūdžių, įspūdžiai stipriai įsirėžė atmintyje, jie vis sugrįžta ir masina grįžti į TĄ miestą.
Pilies skliautai
6 straipsnių
Vienas žymiausių Lietuvos restoranininkų Arūnas Oželis, prieš metus pakalbintas prisidėti prie LRT TV projekto „Lietuva gali“, buvo tiesmukas: padėsiu, jeigu verslas bus man įdomus.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.