Pomidorų padažas

143 straipsnių

Agnė Keizikienė

Daugelis neįsivaizduoja gardaus kepsnio be pomidorų padažo ar kečupo. Kiti majonezo ir cukraus kupinus padažus deda į salotas ir nesupranta, kodėl jų „sveikas maistas“ nesutvarko skaičių ant svarstyklių ar virškinimo problemų. Visa bėda ta, kad ne visi tokie pagardai yra sveiki. Delfi rubrika „Etike...

2024.05.20 18:30
UAB „Daumantai LT“

„Neužtenka tik pagaminti produktą be pridėtinio cukraus. Tam, kad pirkėjui jis patiktų, turi būti skanu“, – sako lietuviškų pagardų gamintojos bendrovės „Daumantai LT“ produktų plėtros vadovas Domas Grinkevičius. Įmonėje gaminami padažai be pridėtinio cukraus atrado vietą tiek Lietuvos, tiek ir užsi...

2024.05.14 10:21
UAB „Daumantai LT“, Jurgita Lieponė

Lietuviškų pagardų gamintojos bendrovės „Daumantai LT“ vienas iš produktų „Tradicinis“ pomidorų padažas neapleidžia populiariausiojo pozicijos. Tačiau tai, kas atrodytų paprasta ir aišku – pasiekiame sunkiai. Tuo įsitikino šį padažą kūręs bendrovės technologas inovacijoms ir kokybei Algis Kairys, ku...

2024.04.23 12:35

Raugintų kopūstų sriubą žino kiekvienas, kas turėjo laimės ragauti močiutės gaminamus patiekalus. Ir jei tada ji nebūtinai žavėjo, šiandien mūsų išlavėję skonio receptoriai leidžia pajusti, kokia vis tik raugintų kopūstų sriuba gardi.

2024.01.16 00:00