Mėgstantiems aštriau – charčio sriuba. Tiršta, kvapni, joje netrūksta skonių. Charčio sriubą virsite apie 1 valnadą 40 minučių.
Pomidorų tyrė
21 straipsnių
Puiki idėja užsimanius išsikepti picos, tačiau neturint laiko pasigaminti padą. Naudokite pitos duonelę ir paruošite nuostabaus skonio sočią picą greičiau nei per 15 minučių. Picai jums reikės vos 5 ingredientų.
Makaronai su faršu neabejotinai yra vienas populiariausių makaronų patiekalų. Paruošti gana nesudėtinga, o ir skanu,ir sotu. Patiekdami makaronus su faršu užbarstykite sūriu.
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco kviečia prisiminti nepelnytai pamirštą žuvį ir pasigaminti menkės troškinį su pomidorais. Daugeliui kulinarinės laidos „Gardu Gardu“ gerbėjų šis patiekalas turėtų sukelti nostalgiją, kai prieš gerą trisdešimtmetį panašus patiekalas tikrai karaliaudavo dažnoje virtuvė...
Pomidorų padažai ir kečupai – dar vienas liaudyje populiarius produktas, kuris ypač išpopuliarėja vasarą, o ir šiaip daugelis įpratę juo paskaninti viską, kas neskanu. Taigi nusprendėme pažiūrėti, kas gi slypi juose.