Pragaro virtuvė

19 straipsnių

Parengė Jurga Grigienė

Šiurpi Duplesio našlaičių istorija išaiškėjo tik praėjusio amžiaus dešimtą dešimtmetį, praėjus 50 metų po baisių įvykių. Dabar sunku patikėti, kad 1930–1960 metais progresyvioje Kanadoje galėjo egzistuoti tikri konclageriai vaikams, be to, – remiami vyriausybės. Vis dėlto ši istorija – absoliuti tie...

Ieva Urbonaitė, INK agency projektų asistentė

Niekad nemačiusiam komunikacijos agentūros virtuvės iš vidaus, gali atrodyti, jog tai dar viena šilta ir patogi darbo vieta, kur biure visi vaikšto su šlepetėmis, į darbą renkasi po pietų ir dar pusdienį siurbčioja mimozas. Kažką panašaus įsivaizdavau ir pati, kol savo kailiu nepatyriau, kad darbas ...

Gintarė Bakūnaitė

29-erių Ruslano Puskepanio gyvenimo istorija galėtų būti verta filmo. Jau pirmaisiais savo gyvenimo metais į vaikų namus pakliuvęs vaikinas dabar žinomas kaip vieno garsiausių pasaulio šefų – Gordono Ramzio – patikėtinis. Tačiau iki šio įspūdingo karjeros šuolio, atvirauja jis, teko nueiti sunkų, sk...

„Tai bus kur kas įdomiau nei restoranas“, – tikina garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas madingame Vilniaus loftų rajone Naujamiestyje pristatantis kulinarijos ir menų loftą „Gastronomika“. Iš anksto vietas rezervavusiems gurmanams čia bus rengiamos ragavimo vakarienės, ketinama atidaryti maisto...

„Aš ilgai bandžiau palaikyti kontaktą su savo biologiniu tėvu. Kai jis išvažiavo į Ameriką, aš jam skambindavau. Bet jis per visą tą laiką, netgi per visą mano gyvenimą mane su gimtadieniu yra pasveikinęs gal kokį vieną kartą. Skambindavau jam kiekvienais metais, sveikindavau ji su gimtadieniu, o pa...

DELFI kartu su „Moller Auto Vilnius“ Audi automobilių salonu ir Ecodriving LT tęsia reportažų ciklą „Ekovairavimo testai“. Penktoje, paskutinėje laidoje, savo vairavimo sugebėjimus pademonstruos kulinarijos virtuozai: vienas iš „Virtuvės mitų griovėjų“ Alfas Ivanauskas bei „Pragaro virtuvės“ vedėjas...

Skanus patiekalas nebūtinai turi būti įmantrus ar labai sudėtingai pagaminamas. BTV realybės šou „Pragaro virtuvė“ vedėjas Liutauras Čeprackas siūlo paprastą baravykų receptą, kurį savo virtuvėje galės išmėginti kiekvienas.