„Pragaro virtuvės šefu“ vadinamas britas Gordonas Ramsay su žmona Tana susilaukė šeštos atžalos. Porai gimė sūnus, kuriam jie suteikė Jesse James vardą.
Pragaro virtuvė
19 straipsnių
Sunku ir patikėti, kad net iki 1960-ųjų Kanadoje veikę konclageriai vaikams žiaurumu nė kiek nenusileido nacių stovykloms (1)
Šiurpi Duplesio našlaičių istorija išaiškėjo tik praėjusio amžiaus dešimtą dešimtmetį, praėjus 50 metų po baisių įvykių. Dabar sunku patikėti, kad 1930–1960 metais progresyvioje Kanadoje galėjo egzistuoti tikri konclageriai vaikams, be to, – remiami vyriausybės. Vis dėlto ši istorija – absoliuti tie...
Šeštadienio popietę ugniagesiai skubėjo į Veiverių gatvėje esančią kavinę. Čia užsiliepsnojus dirbtinėms gėlėms, teko daužti maitinimo įstaigos langą, aprūko lentyna.
Niekad nemačiusiam komunikacijos agentūros virtuvės iš vidaus, gali atrodyti, jog tai dar viena šilta ir patogi darbo vieta, kur biure visi vaikšto su šlepetėmis, į darbą renkasi po pietų ir dar pusdienį siurbčioja mimozas. Kažką panašaus įsivaizdavau ir pati, kol savo kailiu nepatyriau, kad darbas ...
Mirė televizijoje puikiai atpažįstamas veidas, virtuvės šefas Gary Rhodesas. Žinią apie 59-erių vyro netektį trečiadienio rytą pranešė jo artimieji.
Gordono Ramzio patikėtiniu tapęs lietuvis – apie savo pragaru virtusią vaikystę: dar ilgai sapnavau košmarus, kad mane jiems grąžins (64)
29-erių Ruslano Puskepanio gyvenimo istorija galėtų būti verta filmo. Jau pirmaisiais savo gyvenimo metais į vaikų namus pakliuvęs vaikinas dabar žinomas kaip vieno garsiausių pasaulio šefų – Gordono Ramzio – patikėtinis. Tačiau iki šio įspūdingo karjeros šuolio, atvirauja jis, teko nueiti sunkų, sk...
Įžymybių šefas Gordonas Ramsay įplieskė karštas diskusijas, kai socialiniame tinkle „Twitter“ išjuokė veganus.
Būtent šie žmonės paverčia madingais vienus ar kitus patiekalus, produktus, maisto ruošimo būdus. Nuo jų priklauso, ką valgysime šiame sezone ir kokie nauji produktai atsidurs racione.
Pasimėgauti ryškiausios kulinarijos žvaigždės Gordono Ramsay ruoštais patiekalais svajoja išrankiausi gurmanai. O patekti į šio brito virtuvę trokšta viso pasaulio virėjai. Dėl galimybės pasimokyti iš paties „Pragaro virtuvės“ valdovo milijonai siunčia savo gyvenimo aprašymus, dalyvauja televizijos ...
„Tai bus kur kas įdomiau nei restoranas“, – tikina garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas madingame Vilniaus loftų rajone Naujamiestyje pristatantis kulinarijos ir menų loftą „Gastronomika“. Iš anksto vietas rezervavusiems gurmanams čia bus rengiamos ragavimo vakarienės, ketinama atidaryti maisto...
„Aš ilgai bandžiau palaikyti kontaktą su savo biologiniu tėvu. Kai jis išvažiavo į Ameriką, aš jam skambindavau. Bet jis per visą tą laiką, netgi per visą mano gyvenimą mane su gimtadieniu yra pasveikinęs gal kokį vieną kartą. Skambindavau jam kiekvienais metais, sveikindavau ji su gimtadieniu, o pa...
2014 metais netrūko romantiškų akimirkų. Prie altoriaus žengė ir politikai, ir krepšininkai, ir dainininkai. Metams baigiantis kviečiame dar kartą prisiminti šilčiausias žinomų žmonių vasaros akimirkas.
Amžiną meilę mylimajai Druskininkuose prisiekęs A. Oleinikas: apie šeimos pagausėjimą svajoju nuo 18-kos (431)
Sekmadienį Druskininkų Dievo Motinos ikonos „Visų liūdinčiųjų Džiaugsmas“ cerkvėje susituokė dainininkas Anatolijus Oleinikas ir jo mylimoji Inga. Vestuves pora turėjo atšokti dar praėjusią vasarą, tačiau šventę teko nukelti dėl pasirengimo TV projektui „Chorų karai“, kuriame dalyvavo abu jaunavedži...
DELFI kartu su „Moller Auto Vilnius“ Audi automobilių salonu ir Ecodriving LT tęsia reportažų ciklą „Ekovairavimo testai“. Penktoje, paskutinėje laidoje, savo vairavimo sugebėjimus pademonstruos kulinarijos virtuozai: vienas iš „Virtuvės mitų griovėjų“ Alfas Ivanauskas bei „Pragaro virtuvės“ vedėjas...
BTV realybės šou „Pragaro virtuvė“ vedėjas Liutauras Čeprackas siūlo neįprastą receptą iš bulvių. Jam bus naudojamos bulvių odelės, o vidus liks bulvių košei.
Skanus patiekalas nebūtinai turi būti įmantrus ar labai sudėtingai pagaminamas. BTV realybės šou „Pragaro virtuvė“ vedėjas Liutauras Čeprackas siūlo paprastą baravykų receptą, kurį savo virtuvėje galės išmėginti kiekvienas.
Jie pripratę gauti viską, kas geriausia. Į BTV realybės šou „Pragaro virtuvė” filmavimą atvykę garsūs Lietuvos žmonės tikėjosi, kad jų laukia aukščiausio lygio vakarienė. Tačiau ne visiems jų norams buvo lemta išsipildyti…
Pratęsdamas istoriją apie ispaniškus užkandžius pinčas, BTV realybės šou „Pragaro virtuvė” vedėjas Liutauras Čeprackas moko, kaip pasigaminti pinčas su ožkos sūriu ir karamelizuotais svogūnais.
Ispanijoje gyvuoja gausybė lengvų užkandžių, vadinamų Tapas. Jos yra dviejų rūšių: šaltos ir karštos. Kai kuriuose regionuose jos yra vadinamos kitais vardais, pavyzdžiui, Baskų krašte jos vadinamos pinčiomis.